Η Σίτι θέλει... Στόιτσκοφ!

Gazzetta team
Η Σίτι θέλει... Στόιτσκοφ!

bet365

Βρέθηκε ο νέος... Στόιτσκοφ; Ο Μπόζινταρ Κράεφ έχει τρελάνει τους Βούλγαρους, ακολουθεί τα... χνάρια του Μπέιλ και η Σίτι τον παρακολουθεί στενά!

Πριν ακόμα κάνει το ντεμπούτο με τη φανέλα της Λέφσκι Σόφιας είχε καταφέρει στα 17 του χρόνια να γίνει πρωτοσέλιδο! Το 2008 κέρδισε διαγωνισμό ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η «Gillette» και αυτό μπροστά στον Στόιτσκοφ!Ο Μπόζινταρ Κράεφ κέρδισε μια θέση στις Ακαδημίες του Θρύλου της Βουλγαρίας στην Ισπανία. Ηταν άλλωστε το διαβατήριο που ζητούσε για μια μεγάλη καριέρα. Ο Βούλγαρος θα πετύχει 70 γκολ σε 60 ματς και θα προσεγγίσει το ενδιαφέρο της «Masia». Ωστόσο, οι αλλαγές σε πόστα στο Καμπ δεν έφεραν τη μεταγραφή που ζητούσε στη Μπαρτσελόνα και η επιστροφή του στη Βουλγαρία ήταν το καλύτερο που μπορούσε να του συμβεί.

Ο Κράεφ δοκιμάστηκε σε Σίτι, Γιουβέντους, όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Ωστόσο, πριν τις δοκιμές είχε υπογράψει σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Βουλγαρίας, τη Λέφσκι. Μπήκε στην πρώτη ομάδα και κανείς δεν θα ξεχάσει το χατ τρικ του κόντρα στη Σπάρτακ Βάρνα. Τον περασμένο μήνα έγινε ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε συμβόλαιο με την «Stellar Group agency», την εταιρεία που εκπροσωπεί τον Γκάρεθ Μπέιλ!

«Συνήθως προτιμώ να παίζω στη μεσαία γραμμή, αλλά στην Ισπανία ο προπονητής με έβαζε να παίζω στα δεξιά. Μάλλον επειδή έχω καλό πόδι». Μπορεί το δεξί του να είναι... φαρμάκι, ωστόσο τα δυο από τα τρία γκολ με τη Λέφσκι τα πέτυχε με το αριστερό. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Η έλλειψη φυσικής κατάστασης, αλλά και οι αδυναμίες σε αμυντικά θέματα είναι τα μειονεκτήματα του 17χρονου, ο οποίος πρέπει να βελτιωθεί άμεσα για να ζήσει το όνειρο!


«Ο Μπόζινταρ είναι πραγματικά εξαιρετικός παίκτης και με ντρίμπλα τεράστιας κλάσης. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι πως προτιμά να μοιράσει τη μπάλα, από το να επιχειρήσει να σκοράρει» τόνισε ο Στόιτσκοφ, ο οποίος τον φωνάζει... Τσιτσαρίτο.

Ο Κράεφ κληρονόμησε την ταχύτητά του από τη μητέρα του Ινα, η οποία ήταν δρομέας (800 μέτρα) Ο πατέρας του πρώην παίκτης, ο οποίος δεν στάθηκε τυχερός. Μάλιστα, το όνομά που του έδωσε, Μπόζινταρ σημαίνει «Δώρο Θεού».

Στα 17 του χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, με τη Σίτι να είναι πιο ζεστή. Η Λέφσκι αισιοδοξεί πως θα βάλει στα ταμεία της περίπου 1 εκατ. λίρες!

 

Τελευταία Νέα