Top 10: Σεξουαλικά σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο

Gazzetta team
Top 10: Σεξουαλικά σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο

bet365

Με αφορμή τις... περίεργες φωτογραφίες του Εσεκιέλ Λαβέτσι, το gazzetta.gr θυμάται 10 ποδοσφαιρικά σεξουαλικά σκάνδαλα που προκάλεσαν σάλο.

Όταν φτάνεις στο επίπεδο ενός Λαβέτσι, ενός Ρονάλντο και ενός Ροναλντίνιο, είναι δεδομένο ότι πρέπει να προσέχεις και τη... σκιά σου! Κυρίως αν παίζεις στην Αγγλία, όπου οι σκανδαλοθηρικές εφημερίες καραδοκούν. Ο Αργεντινός επιθετικός, παρότι δεν είναι κάτοικος Νησιού, είδε κάποιες... πολύ προσωπικές φωτογραφίες με την κοπέλα του να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και να κάνουν το γύρο των Social Media. Και δεν ήταν ο μόνος...

O Ρονάλντο και οι... τρεις!

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο είχε επιστρέψει στη χώρα του για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο, όταν φορούσε πλέον τη φανέλα της Μίλαν. Εθεάθη λοιπόν να πηγαίνει σε... παρακμιακό μοτέλ με μία πόρνη. Από εκεί, κάλεσε άλλες τρεις για να τους κάνουν παρέα. Μόνο που όπως αποδείχθηκε ότι ήταν... τραβεστί! Μετά από λογομαχία, οι πόρνες κάλεσα την αστυνομία και το σκάνδαλο είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Ριμπερί, ο Μπενζεμά και η ανήλικη

Το σκάνδαλο για τους δύο παίκτες της Εθνικής Γαλλίας λίγο έλειψε να τους στοιχίσει την καριέρα τους. Οι Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά κατηγορήθηκαν ότι κοιμήθηκαν με την πόρνη Ζαχία Ντεχάρ όταν ήταν ανήλικη! Ο άσος της Μπάγερν παραδέχθηκε ότι είχε βρεθεί δύο φορές μαζί της, αλλά χωριίς χρήματα και χωρίς να ξέρει ότι δεν είχε ενηλικιωθεί. Ο Μπενζεμά διέψευσε ότι έχει πάει ποτέ στη ζωή της με πόρνη...

Ροναλντίνιο και Μπανέγα...

Δύο ποδοσφαιριστές που εκτέθηκαν στο ίδιο σκάνδαλο. Το 2007 ο Μπανέγα είχε όλο το μέλλον μπροστά του, έχοντας δείξει εξαιρετικά στοιχεία με τη Μπόκα Τζούνιορς, αλλά έμπλεξε σε σκάνδαλο αυνανισμού μπροστά στην κάμερα. Το ίδιο έγινε και με τον Ροναλντίνιο, με το video να κάνει το γύρο του ίντερνετ. Ο ίδιος τόνισε ότι ήταν μοντάζ.

Τα όργια των Άγγλων στην Κύπρο

Ο Ρίο Φέρντιναντ έχει εμπλακεί σε αρκετά σεξουαλικά σκάνδαλα, ωστόσο εκείνο του 2000 τα ξεπερνά όλα! Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός εμφανίστηκε σε όργιο στην Κύπρο, μαζί με άλλους Άγγλους ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Η γυναίκα του αδερφού του Γκιγκς...

Στρατιώτης της Γιουνάιτεντ, θρυλικός παίκτης που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Μέχρι να... σκάσει το σκάνδαλο για τη γυναίκα του αδερφού του! Έχοντας κάνει ήδη την... κουτσουκέλα του με το μοντέλο Ίμογκεν Τόμας, αποκαλύφθηκε ότι είχε για οκτώ χρόνια δεσμό με τη γυναίκα του αδερφού του.

Βόμβα στο σπίτι των Μπέκαμ!

Το 2004, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απολάμβανε τη μπάλα ως «γκαλάκτικο» της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η ιδιαιτέρα του έβαλε... φωτιά στα θεμέλια του σπιτιού του, καθώς αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε σχέση με τον Άγγλο σουπερστάρ. Τελικά, η κρίση ξεπεράστηκε...

Το τρίγωνο του Φαν ντερ Φάαρτ

Ο γάμος του Φαν ντερ Φάαρτ με την πανέμορφη Σιλβί χάλασε όταν ομολόγησε τη σχέση του με Ολλανδέζα πιλότο. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, τη χτύπησε και στο τέλος... τα έφτιαξε με την καλύτερή της φίλη, τη Σαμπί Μπουλαρούζ.

Ο Ζιρού και το ντεμπούτο

Ο Ολιβιέ Ζιρού πιάστηκε στα... πράσα πριν την πρεμιέρα της Άρσεναλ στο Πρωτάθλημα με την Κρίσταλ Πάλας. Μάλιστα, είχε καταφέρει να περάσει την... αιθέρια ύπαρξη στο ξενοδοχείο που είχε κατακλύσει η ομάδα! Ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν έξω φρενών και τον τιμώρησε, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής, με τον Γάλλο φορ να αναγνωρίζει το λάθος του.

Μία πορονοστάρ για τον Μπαλοτέλι

Οταν έπαιζε στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Μάριο Μπαλοτέλι έκανε γενικώς πολλές τρέλες. Μία από αυτές ήταν η δημόσια εμφάνισή του με την πορνοστάρ Χόλι Χέντερσον. Μάλιστα, δεν είχε κανένα θέμα με τους φωτογράφους! Η Χέντερσον γρήγορα ξεκαθάρισε πως δεν τρέχει τίποτα σοβαρό με τον Ιταλό, καθώς δεν ήθελε να είναι «απλά μια γυναίκα στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή».

Τους ξεπερνάει όλους...

Ο Σέρβος Σάσα Κούρσιτς έκανε το αξεπέραστο. Το 1996 όταν υπέγραψε στην Άστον Βίλα νοίκιασε με 25.000 λίρες ένα διώροφο λεωφορείο, το γέμισε με κορίτσια επί πληρωμής και το έδωσε στους φίλους του για να απολαύσουν το γύρο του Λονδίνου με την κατάλληλα παρέα! Από τη Βίλα έφυγε το 1998. Όταν πιάστηκε σε τρίο με δυο Ιαπωνέζες στο Τόκιο...

 

Τελευταία Νέα