Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Τα ματς που άλλαξαν τη ζωή μου

Gazzetta team
Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Τα ματς που άλλαξαν τη ζωή μου

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εξομολογείται στο FourFourTwo ποια παιχνίδια ήταν εκείνα που του άλλαξαν τη ζωή.

Λεβερκούζεν – Λίβερπουλ 4-2 (9 Απριλίου 2002)


«Στο ξεκίνημα εκείνης της σεζόν, ποιος πίστευε ότι η Λεβερκούζεν θα έφτανε μέχρι τον τελικό του Champions League; Το να κερδίσεις την Λίβερπουλ στα προημιτελικά ήταν απίστευτο. Έπρεπε να τσιμπήσω τον εαυτό μου, όταν σκόραρα για να το πιστέψω, μπαίνοντας ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Το γκολ μου μας είχε δώσει το προβάδισμα πρόκρισης».

Τότεναμ – Τσέλσι 2-1 (24 Φεβρουαρίου 2008)

«Πάντα μου άρεσε να αντιμετωπίζω μεγαλύτερες ομάδες. Να βρεθώ απέναντι στους καλύτερους παίκτες. Η Τσέλσι ήταν το μεγάλο φαβορί στον τελικό του Λιγκ Καπ και είχε απίστευτους παίκτες. Ήμουν, όμως, αισιόδοξος και πίστευα ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Ισοφάρισα με πέναλτι και ο Γούντγκεϊτ μας χάρισε τη νίκη στην παράταση».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπλάκμπερν 7-1 (27 Νοεμβρίου 2010)

«Ο κόσμος συχνά με ρωτάει: ποιο είναι το αγαπημένο σου γκολ; Ειλικρινά, όμως, δεν έχω κάποιο. Λατρεύω όλα μου τα γκολ! Το να πετυχαίνεις πέντε στο ίδιο ματς εντός έδρας κάνει τη μέρα σου αξέχαστη. Είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα εκείνη τη σεζόν, φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Champions League και ήμουν ο πρώτος σκόρερ. Όλα, λοιπόν, είχαν πάει καλά!»

Άρσεναλ – Μονακό 1-3 (25 Φεβρουαρίου 2015)

«Ως πρώην παίκτης της Τότεναμ, μπορούσα να ακούσω τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Άρσεναλ με κάθε μου επαφή με την μπάλα. Πριν το ματς όλοι έλεγαν ότι η Άρσεναλ θα κερδίσει, όμως εγώ έλεγα στον εαυτό μου: μην ανησυχείς, η στιγμή σου θα έρθει. Αυτό ακριβώς και έγινε. Εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία μου και σκόραρα. Κερδίσαμε 3-1 και αυτό μας βοήθησε να πάρουμε την πρόκριση στα προημιτελικά».

 

Τελευταία Νέα