Μικρά λιοντάρια, τεράστιες προσδοκίες!

Gazzetta team
Μικρά λιοντάρια, τεράστιες προσδοκίες!

bet365

Η Αγγλία... ονειρεύεται! Τα λιοντάρια του Σίμπσον τρέλαναν το Νησί, έφτασαν στον ημιτελικό του World Cup U20 και θέλουν να γράψουν ιστορία. Τα «ζαχαρωτά» του Κούμαν κάνουν τη διαφορά.

Η Premier League ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι μεταγραφές για την επόμενη σεζόν δεν κλέβουν ακόμα την παράσταση! Ο λόγος; Η Εθνική Αγγλίας φουλάρει για τον τελικό του Μουντιάλ! Το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Jeonju World Cup Stadium τα «μικρά λιοντάρια» σε ένα ιστορικό ματς αντιμετωπίζουν την Ιταλία, απέχοντας μόλις δυο σκαλιά από την κορυφή του Κόσμου! Το World Cup U20 έχει καθηλώσει τους Βρετανούς, αφού η τρελή πορεία της ομάδας γεννά ελπίδες... Βλέπετε, οι υποσχέσεις των μεγάλων χάνονται... λίγο πριν τη σέντρα κάθε μεγάλης διοργάνωσης!

Όταν ο Πολ Σίμπσον πήρε την Αγγλία στη Νότια Κορέα για τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μια από τις μεγαλύτερες μάχες που έπρεπε να πολεμήσει ήταν αυτή της... αντίληψης. Τα Λιοντάρια δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τις άλλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις και η νοοτροπία της αποτυχία περνά σα... μολυσματική ασθένεια και στις υπόλοιπες Εθνικές του Νησιού. Η Αγγλία θέλει να γράψει ιστορία και να βρεθεί για πρώτη φορά στον τελικό της συγκεκριμένη διοργάνωσης.

Αποτέλεσμα εικόνας για england under 20

Την τελευταία φορά που είχε φτάσει στον ημιτελικό ήταν το 1993, αλλά η Γκάνα φρόντισε να της κόψει το δρόμο επικρατώντας 2-1. Ο Nίκι Μπατ εξελίχθηκε στο πιο λαμπρό αστέρι εκείνης της παρέας, αν και σε κανένα ματς δεν είχε ξεκινήσει βασικός. Ο Ντέιβιντ Ανσγουορθ (300 συμ. με Εβερτον) ήταν ο κορυφαίος παίκτης της και κάπου εκεί... τελείωσαν τα όνειρα για το μέλλον. Οι Αγγλοι προσγειώθηκαν ανώμαλα, αφού περίμεναν κάτι Special από τη συγκεκριμένη φουρνιά!

Από την ομάδα του Τόμπσον ξεχωρίζει ο 19χρονος Σολάνκε που έφυγε από την Τσέλσι για τη Λίβερπουλ (χωρίς καμία συμμετοχή), αλλά και οι δυο σταρ της Εβερτον Λούκμαν και Κάλβερτ Λιούιν που πρόλαβαν να παίξουν 19 ματς στην Premier League, αλλά και να σκοράρουν 8 φορές. Η πορεία αποκτά μεγαλύτερη σημασία, αφού μόλις επτά παίκτες αγωνίζονται στην Premier, αλλά οι συμμετοχές όλων μαζί δεν ξεπερνούν τις 30! Το γεγονός αυτό πάντως μόνο... καλό κάνει στην Αγγλία. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με φουλ σεζόν, αλλά σε μικρές κατηγορίες ή στη Σκωτία, όπως ο Γούντμαν της Κιλμάρνοκ (14 γκολ)). Ο Εζρι Κόνσα είχε τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στη σεζόν, αλλά με την Τσάρλτον στη League One! O Aνταμ Αρμστρονγκ στάθηκε τυχερός που δόθηκε δανεικός στην Μπάρσνλεϊ από τη Νιούκαστλ, αφού έκανε 34 ματς και σκόραρε 21 γκολ!

Η Αγγλία έφτασε στα ημιτελικά, φλερτάρει με τον τελικό και οι μετοχές όλων ανέβηκαν. Ωστόσο, η κερδισμένη δεν είναι άλλη από την Εβερτον! Πέντε παίκτες της, Ντόουελ, Κένι, Ντέιβις, Λούκμαν και Κάλβερτ – Λιούιν φροντίζουν να αποδεικνύουν πως η δουλειά του Ανσγουορθ στα Ζαχαρωτά είναι εντυπωσιακή! Τα εύσημα καρπώνεται και ο Ρόναλντ Κούμαν, αφού με δική του εντολή οι πέντε παίκτες της ομάδας ακολούθησαν την προετοιμασία της Εθνικής!

 

Τελευταία Νέα