Τέσσερις αλλαγές στο μέλλον της Άρσεναλ

Τέσσερις αλλαγές στο μέλλον της Άρσεναλ

Gazzetta team
Τέσσερις αλλαγές στο μέλλον της Άρσεναλ

bet365

Ο James McNicholas γράφει για τους λόγους που οι οπαδοί της Άρσεναλ μπορούν να νιώθουν αισιοδοξία για το μέλλον.

Ο ίδιος ο Βενγκέρ τόνισε ότι η Άρσεναλ έχει υποφέρει και εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων από την αβεβαιότητα για το δικό του μέλλον. Ένα από τα θετικά για τους κανονιέρηδες είναι ότι η σεζόν τελειώνει και επιτέλους θα ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τον Αλσατό. Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στον πάγκο και όταν αυτό ανακοινωθεί ο σύλλογος μπορεί να κοιτάξει μπροστά.

Arsene Wenger

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο το θέμα του προπονητή που πρέπει να ξεκαθαρίσει, αλλά και πιθανότατα εκείνο του ιδιοκτήτη. Για πολλά χρόνια ο Κρένκε βρίσκεται στο τιμόνι και ελάχιστοι έχουν αμφισβητήσει την εξουσία του. Ένας από αυτούς είναι και ο Ουσμάνοβ, που τελευταία έκανε ακόμη μία κίνηση για να εξαγοράσει και άλλες μετοχές και να κάνει εκείνος κουμάντο. Οι οπαδοί ξεσηκώθηκαν όταν έμαθαν ότι η πρόταση του Ουζμπέκου μεγιστάνα απορρίφθηκε και στο τελευταίο ματς της σεζόν για την Premier League πήραν ξεκάθαρα θέση.

Ο Κρένκε δεν πρόκειται να αγχωθεί από το γεγονός ότι οι οπαδοί της Άρσεναλ θέλουν αλλαγή στην κορυφή. Το θέμα, όμως, είναι ότι οι φωνές εναντίον του όλο και αυξάνονται, δημιουργώντας ακόμη έναν πονοκέφαλο στον σύλλογο.

Οι οπαδοί της Άρσεναλ πρέπει να αποδεχθούν και μία νέα πραγματικότητα: η ομάδα τους την επόμενη σεζόν δεν θα αγωνίζεται στο Champions League. Ένα φρέσκο ξεκίνημα σε μία διοργάνωση που οι κανονιέρηδες μπορούν να κατακτήσουν ίσως δώσει νέο κίνητρο και στους παίκτες και στους οπαδούς. Άλλωστε, οι τελευταίοι ζητούν συνέχεια την αλλαγή. Ε, κάτι είναι και αυτό.

Τα τελευταία χρόνια η Άρσεναλ είχε γίνει προβλέψιμη, καθώς η τακτική του Βενγκέρ δεν άλλαζε. Έτσι, ο Αλσατός πήρε το ρίσκο, αποφάσισε να προδώσει κάποιες από τις ιδέες του και όταν έκρινε ότι πρέπει να έρθει η αλλαγή, το γύρισε σε πεντάδα στην άμυνα. Μπορεί να ήταν μία προσωρινή λύση, όμως είναι δύσκολο να διαφωνήσεις ότι ίσως αυτό χρειάζονται οι κανονιέρηδες για να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Θα δείξει κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα