Οι πιο πλούσιοι Λατίνοι στον κόσμο

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Αυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι σούπερ σταρ της μπάλας από τη Νότια Αμερική και όχι δεν είναι ο Λιονέλ Μέσι στο Νο1.

10. Τιάγκο Σίλβα
Βρέθηκε το 2012 στην Παρί Σεν Ζερμέν και το 2016 υπέγραψε επέκταση συμβολαίου έως και το 2020. Με αυτή την αναπροσαρμογή ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ πήρε και αύξηση το λογαριασμό του, φτάνοντας το ετήσιο εισόδημα στα 12 εκατ. ευρώ. Καλό ποσό για 32χρονο, που θα τα παίρνει έως και τα 35 του.

9. Σέρχιο Αγουέρο
Από το 2011 στο Μάντσεστερ, έχει πάρει πολλές αναπροσαρμογές. Αυτή τη στιγμή ο Αργεντινός σέντερ φορ μπορεί να αμφισβητείται ως παρουσία από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά έχει συμβόλαιο έως το 2020 και το ετήσιο νούμερο των απολαβών του βρίσκεται στα 13.5 εκατ. ευρώ.

8. Ραδαμέλ Φαλκάο
Εγινε χαμός όταν μετακόμισε στην Μονακό το 2013. Τότε πήρε πολλά φράγκα. Για την ακρίβεια ήταν και παραμένουν 14 τα εκατ. ευρώ που εισπράττει κάθε χρόνο μπάλας. Και ας μην έπαιξε τίποτα πριν επιστρέψει ξανά στο πριγκιπάτο. Το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με τον 31χρονο Κολομβιανό φορ.

7. Εσεκίελ Λαβέτσι
Τον Φεβρουάριο του 2016 ο Αργεντινός παρουσιάστηκε από την Hebei Fortune και η ομάδα της Κίνας έγραψε στο site της ότι απέκτησε τον «νέο Μαραντόνα». Η αλήθεια είναι ότι ο Λαβέτσι παίζει χάλια μέχρι στιγμής στην Απω Ανατολή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει περικοπή των 15 εκατ. ευρώ που εισπράττει για κάθε ένα από τα δύο χρόνια συμβολαίου.

6. Λουίς Σουάρες
Πρόσφατα ο Ουρουγουανός επιθετικός επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα έως το 2021. Μαζί μπήκε ρήτρα αποδέσμευσης 200 εκατ. ευρώ και αυξήθηκαν οι ετήσιες απολαβές του στα 16 εκατ.

5. Χουλκ
Πόσα και πόσα έχει κονομήσει ο Βραζιλιάνος με αυτές τις μετακινήσεις του σε Ζενίτ και από πέρσι στην Shanghai SIPG. Οι Κινέζοι έχουν βρει τον δικό τους σούπερ ήρωα και γι' αυτό άλλωστε του δίνουν κάθε χρόνο 20 εκατ. ευρώ για διετία.

4. Λιονέλ Μέσι
Η κουβέντα για το νέο συμβόλαιό του έχει φουντώσει. Το παλιό λήγει το καλοκαίρι του 2018 και πλέον δεν είναι πιο καλοπληρωμένος ούτε καν στην ίδια του την ομάδα. Τώρα τα νούμερα που ακούγονται είναι τρελά, στα 30 εκατ. ευρώ. Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια, θα συνεχίζει να παίρνει 22 εκατ. ευρώ.

3. Οσκαρ
Στο χειμερινό παζάρι ο Βραζιλιάνος έγινε πρωταγωνιστής σε ένα τρελό deal και βρέθηκε συμπαίκτης του Χουλκ στην Shanghai SIPG. Εκεί οι Κινέζοι για να τον δελεάσουν και να τον κρατήσουν με συμβόλαιο έως το 2020, του έδωσαν 24 εκατ. ευρώ το χρόνο.

2. Νεϊμάρ
Πριν λίγους μήνες υπέγραψε καινούργιο φανταχτερό συμβόλαιο, το οποίο τον έκανε τον πιο καλοπληρωμένο της Μπαρτσελόνα, καλύτερα δηλαδή και από τον Μέσι. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα παίρνει μέχρι το 2021 25 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο που θα παίζει στους Μπλαουγκράνα.

1. Κάρλος Τέβες
Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Καρλίτο άφησε την Μπόκα Τζούνιορς για να δημιουργήσει έναν οικονομικό μύθο, που θα αργήσει να καταρριφθεί. Ούτε καν ο Μέσι με το νέο συμβόλαιο που του ετοιμάζεται ή ο Ρονάλντο με εκείνο που υπέγραψε φέτος, δεν γίνεται να τον πιάσουν. Τα 38 εκατ. ευρώ στην Shangai Shengua θα τα πάρει επί δύο.

 

Τελευταία Νέα