Οι hot ιταλικοί στόχοι

Gazzetta team
Οι hot ιταλικοί στόχοι

bet365

Το καλοκαίρι πλησιάζει, τα σενάρια έχουν αρχίσει και το «FFT» επικεντρώνει στα κυριότερα ονόματα που θα απασχολήσουν την Ιταλία.

Οι Ιταλοί, ούτως ή άλλως, λατρεύουν τα μεταγραφικά σενάρια. Και αφού τα λατρεύουν, δεν περιμένουν ποτέ το καλοκαίρι για να... οργιάσουν. Μπορούν να το κάνουν και νωρίτερα. Οπως, δηλαδή, συμβαίνει (και) φέτος καθώς έχουν ήδη γράψει και πει πολλά για το ποιοι μπορεί να αλλάξουν ομάδα τους επόμενους μήνες. Από όλους αυτούς, επτά είναι τα κυριότερα ονόματα και τα παρουσιάζουμε, ξεκαθαρίζοντας ότι αφορούν μόνο ποδοσφαιριστές που ήδη αγωνίζονται στη Serie A και απασχολούν τουλάχιστον δύο ομάδες και όχι αυτούς που αποτελούν στόχους αλλά είναι σε άλλα πρωταθλήματα αυτή την στιγμή.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΕΣΚΙ
Ο 23χρονος επιθετικός μέσος είναι σε συζητήσεις με την Φιορεντίνα για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019. Οι Βιόλα βιάζονται να κλείσουν το θέμα αφού ξέρουν ότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αρχίσουν να το παίρνουν απόφαση ότι θα πρέπει να πωληθεί. Και όσο νωρίτερα το κάνουν, τόσο περισσότερα θα είναι τα λεφτά που θα μπορούν να πάρουν. Για τον Μπερναρντέσκι φέρονται να ενδιαφέρονται οι Γιουβέντους και Ιντερ, με τους Μπιανκονέρι να ποντάρουν στη δυνατή φιλία του με τον συντοπίτη (είναι και οι δύο από την Καράρα) Τζίτζι Μπουφόν ενώ οι Νερατζούρι στις κακές σχέσεις της Φιορεντίνα με τους Τορινέζους.

ΝΤΟΜΕΝΙΚΟ ΜΠΕΡΑΡΝΤΙ
Η απόφαση του να αρνηθεί να πάει στη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έληγε η οψιόν απόκτησης του που είχαν οι Μπιανκονέρι, έκανε μάλλον σαφή την προτίμηση του. Οπαδός της Ιντερ από πιτσιρικάς, ο 22χρονος εξτρέμ ουσιαστικά μετράει αντίστροφα για την λήξη της σεζόν και για την μεταγραφή του στους Νερατζούρι, εκτός κι αν υπάρξει κάποια εντυπωσιακή πρόταση από ομάδα εκτός Ιταλίας. Η Σασουόλο τον κοστολογεί στα 40 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν το έχει δικαιολογήσει με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο 1,5 χρόνο, έχοντας όμως να αντιμετωπίσει και διάφορα προβλήματα τραυματισμών.

ΠΑΤΡΙΚ ΣΙΚ
Η Σαμπντόρια απέκτησε για 5 εκατ. ευρώ τον 21χρονο Τσέχο φορ από την Σπάρτα Πράγας το περασμένο καλοκαίρι και δικαιώθηκε πανηγυρικά. Αν και δεν έχει στάνταρντ θέση βασικού, ο Σικ έχει τρελάνει όχι μόνο τους οπαδούς των Μπλουτσερκιάτι αλλά και τις Ιντερ και Γιουβέντους, οι οποίες παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ ως οι ομάδες που ενδιαφέρονται περισσότερο. Στο συμβόλαιο του Τσέχου υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 25 εκατ. ευρώ και τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν τους Τορινέζους να σκέφτονται πολύ σοβαρά να την καταβάλουν και να αφήσουν τον παίκτη για ακόμη ένα χρόνο στη Γένοβα ώστε να συνεχίσει την εξέλιξη του, ενώ οι Μιλανέζοι μάλλον τον θέλουν από τώρα. Αν δώσουν και οι δύο την ρήτρα, η τελική απόφαση θα ανήκει στον παίκτη.

ΚΕΪΤΑ ΜΠΑΛΝΤΕ
Ο χαρακτήρας του δεν είναι και ο πιο ήρεμος, όπως επιβεβαιώνουν και τα διάφορα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία έχει υποπέσει. Παρ' όλα αυτά, ο Σιμόνε Ιντσάγκι έχει καταφέρει να τον... συμμορφώσει κάπως και να πάρει από αυτόν πολλά τη φετινή σεζόν. Με το συμβόλαιο του να λήγει το 2018 και με τον ίδιο να μην δείχνει διάθεση να το ανανεώσει, σε βορρά και νότο παρακολουθούν με ενδιαφέρον την εξέλιξη. Ο 22χρονος εξτρέμ παρουσιάζεται σαν μεταγραφικός στόχος τόσο της Μίλαν όσο και της Νάπολι, οι οποίες όμως θα πρέπει να διαπραγματευτούν με έναν άνθρωπο που δεν χαρίζει τίποτα. Τον Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος ζητάει τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ για τον Σενεγαλέζο με ισπανικό διαβατήριο.

ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΦΡΑΪ
Ο 25χρονος Ολλανδός στόπερ είναι ένας από αυτούς που καλούνται να φέρουν λεφτά στο ταμείο της Λάτσιο, αφού οι Λοτίτο και Ιγκλι Τάρε φέρονται να έχουν αποφασίσει την πώληση του λόγω των δυσκολιών στην ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Ντε Φράι αντιμετώπισε έναν σοβαρό τραυματισμό αλλά αυτό δεν δείχνει να τον έχει επηρεάσει αφού οι εμφανίσεις του είναι τέτοιες ώστε να θεωρείται ο καλύτερος αμυντικός των Λατσιάλι. Κάπως έτσι το σκέφτονται και στο Μιλάνο, με τις Ιντερ και Μίλαν να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στον μάνατζερ του αλλά όχι και στη Λάτσιο ακόμη. Οταν το κάνουν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα πρέπει να προσφέρουν τουλάχιστον 25-30 εκατ. ευρώ στον Λοτίτο.

ΜΑΤΙΑ ΝΤΕ ΣΙΛΙΟ
Το όνομα του υπάρχει επί μήνες στο ρεπορτάζ της Γιουβέντους αφού ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πιστεύει ότι η αλλαγή περιβάλλοντος θα τον βοηθήσει ώστε να ξεμπλοκάρει και να δείξει τις πραγματικές δυνατότητες του. Επί μήνες, όμως, ο 24χρονος διεθνής πλάγιος μπακ συνδέεται και με τη Νάπολι, η οποία είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι αλλά δεν τα κατάφερε. Το συμβόλαιο του Ντε Σίλιο με την Μίλαν λήγει το 2018 και τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις ήταν σημαντικές, υπό την έννοια πως ενημέρωσε την διοίκηση ότι δεν σκοπεύει να το ανανεώσει και στη συνέχεια υπήρξε και το επεισόδιο με τους οπαδούς μετά την ήττα από την Εμπολι. Η πώληση του, πλέον, θεωρείται δεδομένο και μένει να φανεί αν θα καταλήξει στη Γιούβε του «μέντορα» Αλέγκρι, όπου όμως δεν θα έχει εξασφαλισμένη θέση βασικού, ή στη Νάπολι όπου προορίζεται για 11άδα.

ΑΝΤΡΕΑ ΚΟΝΤΙ
Ο 23χρονος πλάγιος μπακ της Αταλάντα είναι ένας από αυτούς που έκαναν το «μπαμ» φέτος με την φανέλα των Μπεργκαμάσκι, με τους οποίους διεκδικεί πιο δυνατά από ποτέ την έξοδο στην Ευρώπη. Καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και ακόμη καλύτερος στα επιθετικά, αφού για πλάγιος μπακ σκοράρει πολύ εύκολα, ο Κόντι έχει εκφράσει εδώ και καιρό, μέσω του μάνατζερ του, τα οπαδικά του συναισθήματα: «Είναι φανατικός Γιουβεντίνος από πιτσιρικάς και αν οι Μαρότα-Παράτιτσι κάνουν κίνηση, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην τα βρούμε». Προς το παρόν, πάντως, αυτή η κίνηση δεν έχει γίνει -αν και οι Μπιανκονέρι τον παρακολουθούν κάθε εβδομάδα- με αποτέλεσμα η Νάπολι να προσπαθεί να... τρέξει. Οσο για την Αταλάντα, θα προτιμούσε -ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η ομάδα- ένα deal τύπου Καλντάρα: Πώληση, λεφτά στο ταμείο και παραμονή του παίκτη για ακόμη ένα χρόνο ως δανεικός.

 

Τελευταία Νέα