Οι πιο απίστευτες περιπτώσεις παικτών που έμειναν εκτός καλύτερης 11άδας στην Premier League

Gazzetta team
Οι πιο απίστευτες περιπτώσεις παικτών που έμειναν εκτός καλύτερης 11άδας στην Premier League

bet365

Ο Huw Davies γράφει για τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις παικτών που δεν βρέθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν στην Premier League.

Η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και σύντομα θα ανακοινωθούν τα βραβεία της PFA, της Ένωσης Επαγγελματιών Παικτών, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και η καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν στην Premier League.

Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, έχουμε δει κάποιες παράξενες αποφάσεις και απουσίες, οπότε θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Παρακάτω θα διαβάσετε κάποιες από τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν καταφέρει ούτε μία φορά στην καριέρα τους να βρεθούν σε αυτήν.

Πέπε Ρέινα

Pepe Reina

Ο Ρέινα είναι κάτι σαν παράδοξο. Έχει κερδίσει πολλά μετάλλια, όμως με τις ικανότητές του θα μπορούσε να είχε κερδίσει περισσότερα. Παρά το γεγονός ότι για τρία συνεχόμενα χρόνια δεχόταν τα λιγότερα γκολ και κέρδιζε τα «χρυσά γάντια», ούτε μία φορά δεν βρέθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν. Στην προκειμένη περίπτωση τον ξεπέρασαν ο Σέι Γκίβεν, ο Έντουιν Φαν Ντερ Σάαρ και ο Ντέιβιντ Τζέιμς...

Μικαέλ Εσιέν

Michael Essien

Ο Γκανέζος ήταν από τα βασικότερα γρανάζια της μηχανής του Μουρίνιο στην Τσέλσι, που κέρδιζε τον έναν τίτλο μετά τον άλλο. Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι ψηφίστηκε από τους μπλε καλύτερος παίκτης των μπλε για τη σεζόν 2006-07, δεν βρέθηκε ποτέ στην καλύτερη ενδεκάδα της Premier League.

Τσάμπι Αλόνσο

Xabi Alonso

Στη διάρκεια των 5 σεζόν που έπαιξε για την Λίβερπουλ, δεν κατάφερε ούτε μία φορά να βρεθεί στην καλύτερη ενδεκάδα. Τώρα, το γιατί κανένας δεν μπορεί να καταλάβει. Ίσως επειδή συνήθως τη θέση του στα βραβεία έπαιρνε ο Τζέραρντ... Ο Ισπανός εκτιμήθηκε περισσότερο όταν έφυγε.

Κλοντ Μακελελέ

Claude Makelele

Ναι, δεν είναι αστείο. Φαίνεται ότι ο Γάλλος περνούσε απαρατήρητους από όλους πλην των συμπαικτών του. Το μεγαλύτερο τρικ στην καριέρα του ήταν ότι στο μεγαλύτερο μέρος της μόνο εκείνοι ήξεραν τι μπορούσε να κάνει. Μαγικό, αλλά πολύ άδικο για τον Γάλλο μέσο...

Τζιανφράνκο Τζόλα

Gianfranco Zola

Ναι, ακόμη ένας παίκτης που δεν βρέθηκε στις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν. Ο Ιταλός βοήθησε την Τσέλσι να επιστρέψει στην ελίτ κάποια χρόνια πριν ο Μουρίνιο αναλάβει και την οδηγήσει στους τίτλους, όμως παρά την ποιότητά του δεν βρέθηκε στους κορυφαίους. Όπως είχε συνέβη την ίδια περίοδο με τους Πογιέτ, Ντι Ματέο και Ντεσαγί.

Ρόμπι Φάουλερ

Robbie Fowler

Ο Φάουλερ είχε κερδίσει το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη για τρεις συνεχόμενες σεζόν, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να του εξασφαλίσει μία θέση στην καλύτερη ενδεκάδα. Ακόμη και όταν σκόραρε το ένα γκολ μετά το άλλο δεν έπεισε τους συναδέλφους τους...

Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊν

Jimmy Floyd Hasselbaink

Με 103 γκολ σε 205 ματς στην Premier League με τις φανέλες των Λιντς, Τσέλσι και Μίντλεσμπρο θα περίμενες ότι κάποια στιγμή θα είχε ψηφιστεί στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν. Κακώς το περίμενες...

Σέρχιο Αγουέρο

Sergio Aguero

Ο άνθρωπος που πριν λίγα χρόνια έκλεψε τον τίτλο από την Γιουνάιτεντ και τον χάρισε στη Σίτι, ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία της Premier League δεν έχει βρεθεί ούτε μία φορά στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν. Ρούνεϊ, Βάρντι, Κέιν (δύο φορές), Φαν Πέρσι (δύο φορές), Ντιέγκο Κόστα και Στάριτζ ήταν εκείνοι που του έκοψαν τον δρόμο. Πέντε Αρεντίνοι έχουν βρεθεί στην καλύτερη ενδεκάδα, ανάμεσά τους και ο Κολοτσίνι, όμως όχι ο Αγουέρο... Παράξενα πράγματα.

 

Τελευταία Νέα