Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής (vids)

Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής (vids)

bet365

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος καταγράφει όλα τα γκολ, που έχει πετύχει στην καριέρα του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων.

Ο «Μέγας Ζλάταν» χτύπησε και πάλι, σώζοντας το βαθμό της ισοπαλίας για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέναντι στην Έβερτον, στο Ολντ Τράφορντ. Με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Σουηδός επιθετικός έφτασε τα 16 τέρματα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και απέδειξε πως ακόμα και στα 36 του παραμένει ο άνθρωπος των ειδικών καταστάσεων, όταν η μπάλα «καίει» στα τελευταία λεπτά. Έτσι, ο Ιμπραΐμοβιτς διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες των «μπέμπηδων» για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον πόντο που τους χάρισε στο 94’. Κάτι, που έχει κάνει ουκ ολίγες φορές στην καριέρα του. Δηλαδή, να φωνάξει «παρών» και να δώσει βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα του, βρίσκοντας δίχτυα από το 90’ και μετά.

Ίντερ – Πάρμα 3-2 (20/1/2008)
Ο «Έλληνας» Εστεμπάν Καμπιάσο ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ για τους «νερατζούρι», όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν φέρει τα πάνω-κάτω στο Μεάτσα, στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής. Ώσπου «χτύπησε» ο Ζλάταν. Γκολ στο 88’ με πέναλτι και ένα ακόμη με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 93’. Η Ίντερ νίκησε με 3-2 την Πάρμα και διατήρησε το +7 από τη δεύτερη Ρόμα.

Μίλαν – Ουντινέζε 4-4 (9/1/2011)
Ένα από τα εντυπωσιακότερα παιχνίδια των τελευταίων ετών στην Ιταλία, για τη 19η αγωνιστική της Serie A. Η Ουντινέζε ήταν έτοιμη να κάνει το «μπαμ» απέναντι στην πρωτοπόρο Μίλαν, καθώς είχε προηγηθεί με 1-3 στο 66’ και με 3-4 στο 89’. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ο Ιμπραΐμοβιτς βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-4 στο Σαν Σίρο.

Μίλαν – Μπολόνια 1-1 (22/4/2012)
Σε απόσταση ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Γιουβέντους βρισκόταν η Μίλαν, που ήθελε οπωσδήποτε το τρίποντο, προκειμένου να εκμεταλλευθεί πιθανή γκέλα της «Κυρίας» απέναντι στην Ρόμα. Τελικά, το μόνο που κατάφεραν οι «ροσονέρι» ήταν να σώσουν το βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι στην Μπολόνια, χάρις στο γκολ του Ζλάταν στο 90’. Έτσι, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε απομακρύνθηκαν τρεις βαθμούς από την Γιουβέντους και είπαν «αντίο» στην υπόθεση-τίτλος.

Παρί Σεν Ζερμέν – Λοριάν 2-2 (11/8/2012)
Από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ζλάταν ξεκίνησε την «απόσβεση». Στον εναρκτήριο αγώνα της Ligue 1, για τη σεζόν 2012-13, η Λοριάν είχε προηγηθεί με 0-2 στο Παρκ Ντε Πρενς, όμως υπολόγιζε χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός μείωσε σε 1-2 στο 64’ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε, με πέναλτι, το τελικό 2-2.

Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2 (4/2/2014)
Το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας (στη συνέχεια κατέκτησε και το τρόπαιο) χάρισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, ενώ μετά την ισοφάριση της Ναντ, έδωσε στην ομάδα του, με κεφαλιά στο 90’, τη νίκη-πρόκριση με σκορ 1-2.

Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ 2-1 (19/1/2016)
Αντιμέτωπη με το φάσμα του αποκλεισμού στους «16» του κυπέλλου Γαλλίας ήρθε η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η Τουλούζ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, μέσα στο Παρκ Ντε Πρενς. Στην επανάληψη, όμως, ισοφάρισε αρχικά ο Νταβίντ Λουίζ, ενώ ο Ιμπραΐμοβιτς με πέναλτι στο 90’ έδωσε στην ομάδα του τη νίκη-πρόκριση, με σκορ 2-1. Στη συνέχεια της διοργάνωσης, η Παρί κατέκτησε και το τρόπαιο.

 

Τελευταία Νέα