Πουλήθηκε ο Μάριν, παίρνει λεφτά και ο Ολυμπιακός!

Πουλήθηκε ο Μάριν, παίρνει λεφτά και ο Ολυμπιακός!

bet365

Η Αλ Αχλί αγόρασε τον Μάρκο Μάριν από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Ολυμπιακός παίρνει το δικό του ποσοστό. Τα τρελά λεφτά της μεταγραφής...

Ηταν γνωστό πως ομάδα από την Σαουδική Αραβία θέλει τον Μάρκο Μάριν και πίεζε για την απόκτησή του. Ομως ο Γερμανός μέσος δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μέση Ανατολή. Τα δολάρια όμως αυξήθηκαν και τελικά ο Μάριν πείστηκε!

Ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία και πιο συγκεκριμένα στην Αλ Αχλί (όχι αυτή του Λουτσέσκου). Η Αλ Αχλί αγόρασε τον Μάριν έναντι 2.500.000 δολαρίων τα οποία θα δοθούν σε δύο δόσεις! Ενα ποσό που δεν θα πάει ολόκληρο στα ταμεία του Ερυθρού Αστέρα. Κι αυτό γιατί χρήματα για την μεταγραφή δικαιούται και θα πάρει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την Mozzart της Σερβίας. Για την ακρίβεια το 30% μετά την συμφωνία που είχαν οι δύο ομάδες όταν ο Ερυθρός Αστέρας είχε δώσει 700.000 ευρώ για την αγορά του παίκτη.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Ερυθρός Αστέρας θα βάλει στα ταμεία του 1.700.000 ευρώ και ο Ολυμπιακός άλλες 500.000 ευρώ.

Οσο για τον ίδιο τον Μάριν; Ενα τεράστιο συμβόλαιο 2.000.000 δολαρίων μέχρι το 2022. Εάν εξαντλήσει το συμβόλαιό του στην Σαουδική Αραβία θα φύγει από εκεί με 5.000.000 δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Τι μένει για να ολοκληρωθεί το deal; Οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη που θα γίνουν άμεσα ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή...

 

Τελευταία Νέα