Ο Ροναλντίνιο καθυστέρησε φιλανθρωπικό ματς επειδή δεν πληρώθηκε εγκαίρως

Gazzetta team
Ο Ροναλντίνιο καθυστέρησε φιλανθρωπικό ματς επειδή δεν πληρώθηκε εγκαίρως

bet365

Το φιλικό προς τιμήν του Ροναλντίνιο στο Μεξικό καθυστέρησε μιάμιση ώρα, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επιμονή του Βραζιλιάνου να λάβει εγκαίρως τα συμφωνηθέντα χρήματα πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ο «μύθος» του Ροναλντίνιο Γκαούτσο δέχεται πλήγματα, μετά από την αποκάλυψη δημοσιεύματος από το Μεξικό, για εμμονή του Βραζιλιάνου παλαίμαχου άσου να πληρωθεί προκαταβολικά, καθυστερώντας την διεξαγωγή φιλικού προς τιμήν του στην χώρα για μιάμιση ώρα.

Όπως αναφέρει δημοσιογράφος της «Record» στο twitter, οι 8.000 φίλοι που συγκεντρώθηκαν στην πόλη Κανκούν για το ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τίτλο «Ροναλντίνιο για την ειρήνη», χρειάστηκαν να περιμένουν για σχεδόν 90 λεπτά προκειμένου να αρχίσει το παιχνίδι.
Ο λόγος φέρεται να ήταν η πληρωμή του Ρόνι και των φίλων του, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο μέχρι να εξασφαλίσουν την αμοιβή τους.

Τελικά, παρά την καθυστέρηση, η αναμέτρηση ξεκίνησε κανονικά με τον Ροναλντίνιο να σκοράρει, μάλιστα, δύο τέρματα στα 50 λεπτά που αγωνίστηκε, αλλά να εγείρει ερωτήματα για την στάση του σε ένα ματς για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Τελευταία Νέα