Εθνική Γυναικών ΗΠΑ: Το «TIME» την ανέδειξε σε «Αθλητή της Χρονιάς»

Εθνική Γυναικών ΗΠΑ: Το «TIME» την ανέδειξε σε «Αθλητή της Χρονιάς»

Gazzetta team
Εθνική Γυναικών ΗΠΑ: Το «TIME» την ανέδειξε σε «Αθλητή της Χρονιάς»

bet365

Το βραβείο του αθλητή της χρονιάς από το περιοδικό «TIME», που είθισται να απονέμεται σε μεμονωμένο πρόσωπο, αυτή τη φορά κατέληξε στην ποδοσφαιρική Εθνική Γυναικών των ΗΠΑ, επιβεβαιώνοντας τον αντίκτυπο της στην αμερικανική κοινωνία.

Το πιο εμφατικό τεκμήριο της επίδρασης που έχει μια ομάδα για έναν λαό πήρε με το μέρος της η Εθνική Γυναικών των ΗΠΑ.

Η Μέγκαν Ράπινο, η Άλεξ Μόργκαν και η παρέα τους, συσπείρωσαν τεράστιο κομμάτι της αμερικανικής κοινωνίας με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως αήττητες το περασμένο καλοκαίρι και αυτό σήμανε πολλά για τους ίδιους τους ανθρώπους της. Σε σημείο που το βραβείο για τον αθλητή της χρονιάς, το οποίο απονέμει κάθε χρόνο το γνωστό περιοδικό «TIME», να μην αποδοθεί σε μία, αλλά και στις 21 παίκτριες της αποστολής ως σύνολο.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια αντίστοιχη της δυναμικής αυτής της Εθνικής κίνηση, καθώς ένα ατομικό βραβείο κατέληξε σε μια ολόκληρη ομάδα κατ'εξαίρεση, αποδεικνύοντας ότι τα κοινωνικά μηνύματα που προσπαθεί να προάγει, σε ποδοσφαιρικό και μη επίπεδο (ίσες ευκαιρίες και απολαβές στο γυναικείο ποδόσφαιρο σε σχέση με το ανδρικό, κλπ) έχουν συγκινήσει περισσότερο τους πολίτες, τα μίντια και τους φορείς των ΗΠΑ, οδηγώντας τους στην δημόσια αναγνώριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα