Ετοιμάζεται να τα βροντήξει από την Σαουδική Αραβία ο Πρίγιοβιτς!

Ετοιμάζεται να τα βροντήξει από την Σαουδική Αραβία ο Πρίγιοβιτς!

bet365

Παρελθόν από την Αλ Ιτιχάντ αναμένεται να αποτελέσει τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Σαουδική Αραβία! «Φουντώνουν» τα σενάρια επιστροφής για τον Σέρβο φορ!

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δεν διάγει τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στην Ιτιχάντ! Για την ακρίβεια μετά την αποχώρηση του προέδρου Λοάι Νάζερ, ο οποίος αντιμετώπιζε σαν παιδί του, τον «Πρίγιο» τα πράγματα άλλαξαν προς το χειρότερο.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως με την αλλαγή σκυτάλης στον προεδρικό θώκο του συλλόγου από την Σαουδική Αραβία, ορισμένες δεσμεύσεις που είχαν δοθεί στον πρώην φορ του ΠΑΟΚ δεν τηρήθηκαν, αφού η τωρινή διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ δεν αναγνώρισε όσα είχαν συμφωνηθεί από τους προκατόχους της.

Παράλληλα, η ομάδα δείχνει να έχει αποδυναμωθεί με τις αποχωρήσεις των Γκάρι Ροντρίγκες και Σανογκό κάτι που έχει άμεση επίπτωση και στο παιχνίδι του Πρίγιοβιτς.

Το ρόστερ έχει διαφοροποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε η Αλ Ιτιχάντ να μην διαθέτει «καθαρόαιμα» εξτρέμ και η μπάλα να μην φτάνει στον 29χρονος φορ, ο οποίος παλεύει μόνος και αβοήθητος στην εμπροσθοφυλακή της ομάδας.

Ο «Πρίγιο» εμφανίζεται απογοητευμένος και μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr σκοπεύει να αποχωρήσει από την Αλ Ιτιχάντ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο ΠΑΟΚ, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος ουκ ολίγες φορές, αποτελεί προτεραιότητα. Άλλωστε είναι η ομάδα που δέθηκε ως καμία άλλη στην καριέρα του και έζησε σπουδαίες στιγμές!

Την ίδια στιγμή, ευρωπαϊκοί σύλλογοι όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας (είχε ενδιαφερθεί και τον περασμένο Ιανουάριο) έχουν πάντα στα ραντάρ τους τον Σέρβο επιθετικό παρακολουθώντας διακριτικά τις εξελίξεις!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα