Πρεμιέρα για το νέο ντοκιμαντέρ του Μαραντόνα στις Κάννες

Gazzetta team
Πρεμιέρα για το νέο ντοκιμαντέρ του Μαραντόνα στις Κάννες

bet365

Στο Φεστιβάλ Καννών έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρύλου του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, Ντιέγο Μαραντόνα.

100% Επιστροφή* χρημάτων Μπαρτσελόνα - Βαλένθια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Έπειτα από την Έιμι Γουάινχαουζ και τον Άιρτον Σένα, ο Βρετανός σκηνοθέτης Ασίφ Καπάντια επικεντρώνεται στη ζωή του Ντιέγο Μαραντόνα στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Diego Maradona", το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών.

Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρύλου του ποδοσφαίρου της Αργεντινής καλύπτει την περίοδο που βρισκόταν στη Νάπολι και τη λατρεία που ένιωσε εκεί μέχρι να φτάσει στην κορυφή και έπειτα την πτώση που ακολούθησε και την εμπλοκή του με τα ναρκωτικά.

Ο Μαραντόνα δεν έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ευρώπης στα μέσα Ιουνίου.

Στο ντοκιμαντέρ υπάρχει υλικό από το προσωπικό αρχείο του Μαραντόνα που βγαίνει για πρώτη φορά, ενώ μιλούν για αυτόν αθλητικοί συντάκτες και αρκετά άτομα από το περιβάλλον του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα