Νεϊμάρ: «Αυτή τη φορά, κλείστηκα σπίτι κι έκλαιγα για τον τραυματισμό»

Νεϊμάρ: «Αυτή τη φορά, κλείστηκα σπίτι κι έκλαιγα για τον τραυματισμό»

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ: «Αυτή τη φορά, κλείστηκα σπίτι κι έκλαιγα για τον τραυματισμό»

bet365

Ως τον πιο δύσκολο, από ψυχολογικής πλευράς, τραυματισμό του, χαρακτήρισε αυτόν που αντιμετωπίζει ο Νεϊμάρ, αφού δεν κατάφερε να το διαχειριστεί τόσο εύκολα και άμεσα, όπως προηγούμενες περιόδους που είχε μείνει εκτός δράσης με κάποιο πρόβλημα...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε στην Globoesporte για το κάταγμα στο μετατάρσιο που τον έχει αφήσει εκτός δράσης από τον περασμένο μήνα και θα του επιτρέψει να επανέλθει καλώς εχόντων των πραγμάτων από τον προσεχή Απρίλη!

Το νέο πρόβλημα που αποκόμισε ήταν τέτοιο που προκάλεσε έντονο πνευματικό πόνο και δάκρυα, όπως αυτά στο πρόσφατο πάρτι γενεθλίων του, στο οποίο έδωσε το «παρών» με καροτσάκι, αφού δεν του επιτρέπεται να βάζει βάρος στο πόδι του και κινείται με πατερίτσες, όπως εμφανίζεται και στα επίσημα του «Παρκ ντε Πρενς».

«Αυτή τη φορά ήταν πιο δύσκολο από ποτέ να διαχειριστώ τον τραυματισμό μου. Παλιότερα, όταν αποκόμιζα κάποιο πρόβλημα και πονούσα, έλεγα “ωραία, πάμε να το φτιάξουμε να τελειώνουμε να ξαναπαίξω”. Δεν σπαταλούσα χρόνο να στεναχωρηθώ για την κατάσταση και συνέχιζα. Τώρα, χρειάστηκα χρόνο να το ξεπεράσω. Κλείστηκα σπίτι και έκλαιγα για αρκετές μέρες...» ήταν τα λόγια του Νεϊμάρ.

 

Τελευταία Νέα