Ντιέγκο για Φλαμένγκο: «Στο μυαλό μας για μια ζωή αυτά τα παιδιά...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ντιέγκο για Φλαμένγκο: «Στο μυαλό μας για μια ζωή αυτά τα παιδιά...»

bet365

Βουρκωμένος μίλησε ο Ντιέγκο για την τραγωδία που στιγμάτισε την ιστορία της Φλαμένγκο την περασμένη εβδομάδα με τον θάνατο 10 παιδιών στην πυρκαγιά που ξέσπασε ξημερώματα στο προπονητικό κέντρο, στο σημείο που βρίσκονταν οι κοιτώνες των παιδιών των ακαδημιών...

Ο Βραζιλιάνος αστέρας που από το 2016 έχει αποχωρήσει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και επέστρεψε στην πατρίδα του, μίλησε για την προσπάθεια όλων στη Φλαμένγκο να πιάσουν ξανά δουλειά και να προετοιμαστούν για τις προσεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, λέγοντας στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης:

«Στη ζωή δεν έχεις απάντηση για όλα τα θέματα, όμως πρέπει να συνεχίσουμε... Πρέπει να τιμήσουμε τη μνήμη αυτών των παιδιών. Πρέπει να φροντίσουμε να μην ξεχαστούν αυτά τα παιδιά και να μείνουν ζωντανά στη μνήμη μας. Πρέπει να συνεχίσουμε ν' αγωνιζόμαστε και να είμαστε ανταγωνιστικοί τιμώντας τη φανέλα αυτής της ομάδας.

Δεν θα πρέπει να μπερδεύει ο κόσμος το χαμόγελό μας μέσα στο γήπεδο την ώρα που παίζουμε. Δεν ξεχνάμε τίποτα και κανέναν και θα κουβαλάμε αυτά τα παιδιά στο μυαλό μας για όλη την υπόλοιπη ζωή μας. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να λειτουργήσουμε και να συνεχίσουμε αποτελώντας έμπνευση για άλλους».

 

Τελευταία Νέα