Τρελός οπαδός έκανε τατουάζ ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Παρανανένσε με την κούπα!

Κώστας Ζάλιαρης
Τρελός οπαδός έκανε τατουάζ ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Παρανανένσε με την κούπα!

bet365

Αναζητώντας τις φωτογραφίες του θριάμβου για να βρει κάποια η οποία θα μπορούσε ν' αποτυπώνει και τα δικά του συναισθήματα, ένας οπαδός της Ατλέτικο Παραναένσε έκανε τατουάζ τον αμυντικό της ομάδας, Λέο Περέιρα, τη στιγμή που φιλάει το τρόπαιο του Copa Sudamericana! Φυσικά, γνώρισε τον ποδοσφαιριστή από κοντά αφού εκείνος αισθάνθηκε τεράστια ευγνωμοσύνη!

Λιντς – Ντέρμπι με συναρπαστικές αγορές

Ο Αντρέ Ντολίνσκι, έδειξε το πάθος και την αγάπη του για την Ατλέτικο Παραναένσε, έχοντας πλέον μόνιμα στο πόδι του τη στιγμή της κατάκτησης του Copa Sudamericana, μετά και τον τελικό με την Junior από την Κολομβία, με το παιχνίδι να κρίνεται στα πέναλτι.

Χρειάστηκε να περάσει 8 ώρες με τον ξάδερφό του και tattoo artist, Γουέσλεϊ Ινοσένσιο, προκειμένου ν' αποκτήσει το εξαιρετικό πορτρέτο του Λέο Περέιρα τη στιγμή που εκείνος φιλούσε το τρόπαιο, με τον ποδοσφαιριστή να ενημερώνεται σχετικά και να συναντά από κοντά τον οπαδό, λέγοντας:

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω μόλις το είδα. Νόμιζα ότι είναι μοντάζ. Με συγκίνησε και με έκανε τρομερά χαρούμενο. Σίγουρα είναι κάτι που θα μείνει στη ζωή μου. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω από καρδιάς. Πραγματικά είναι ανεκτίμητης αξίας τέτοια κίνηση λατρείας...».

 

Τελευταία Νέα