Σκέφτονται να πάνε το Ρίβερ - Μπόκα στα ΗΑΕ!

Σκέφτονται να πάνε το Ρίβερ - Μπόκα στα ΗΑΕ!

Σκέφτονται να πάνε το Ρίβερ - Μπόκα στα ΗΑΕ!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες στο Άμπου Ντάμπι.

Επιστροφή χρημάτων* στο Πανιώνιος – Λαμία και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ακούγεται απίστευτο, αλλά όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή αυτό το ενδεχόμενο έχει πέσει στο τραπέζι μετά την αναβολή του δεύτερου τελικού λόγω των σοβαρών επεισοδίων και την επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα.

Η νικήτρια του Λιμπερταδόρες θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα λάβει χώρα στα ΗΑΕ από τις 12 Δεκεμβρίου και έπειτα.

Έτσι, στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής σκέφτονται να πάνε τον τελικό στο Άμπου Ντάμπι, ώστε στη συνέχεια είτε η Ρίβερ Πλέιτ είτε η Μπόκα Τζούνιορς να παραμείνει εκεί και να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Μέχρι στιγμής, πάντως, κάτι δεδομένο δεν υπάρχει, καθώς οι επαφές ανάμεσα στους εμπλεκόμενους είναι συνεχείς μέχρι να βρεθεί η ημερομηνία της αναμέτρησης.

Best of internet