Δόθηκε το «ok» για το Μονουμεντάλ

Κώστας Ζάλιαρης
Δόθηκε το «ok» για το Μονουμεντάλ

bet365

Έπειτα από την προσωρινή απαγόρευση διεξαγωγής του Superclasico, το «Μονουμεντάλ» ανοίγει ξανά για να φιλοξενήσει – καλώς εχόντων των πραγμάτων – την ρεβάνς του Μπόκα-Ρίβερ.

Η Ρίβερ, έπειτα απ' όσα εκτυλίχθηκαν το Σάββατο, τα επεισόδια, την επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα, τον τραυματισμό των παικτών και το «ντου» για να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου εκατοντάδες οπαδοί δίχως εισιτήριο, έπρεπε να προχωρήσει σε αρκετές ενέργειες ώστε να διασφαλίσει πως τουλάχιστον σε ό,τι την αφορά, θα είναι όλα υπό έλεγχο για να γίνει το ματς το βράδυ της Κυριακής.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Έπρεπε να επικοινωνήσει με τον Ρικάρντο Ραούλ Πεντάκε, υπεύθυνο της Ασφάλειας του Μπουένος Άιρες στην Κυβέρνηση, προκειμένου να τον πείσει ότι μπορεί να γίνει το παιχνίδι και αυτό έγινε τις πρωινές ώρες, με αποτέλεσμα, να μεταδίδεται από τον Τύπο της Αργεντινής πως το «Μονουμεντάλ» πήρε το «ok» για τα μέτρα ασφαλείας...

 

Τελευταία Νέα