Ψήφισε τις γκολάρες από το έπος της Κροατίας!

Gazzetta team
Ψήφισε τις γκολάρες από το έπος της Κροατίας!

bet365

Μια ονειρεμένη Κροατία. Ένας καταπληκτικός ημιτελικός και τρία υπέροχα γκολ που σε περιμένουν για να αναδείξεις το καλύτερο!

Σε αντίθεση με τα όσα έγιναν στον... φτωχό ημιτελικό της Τρίτης ανάμεσα στην Γαλλία και το Βέλγιο, όπου το μοναδικό τέρμα του Ουμτιτί... κατέληξε σε μια υπέροχη γαλλική ομελέτα διά χειρός Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Κροατία κι επιλογές υπάρχουν για διαφορετικές κουζίνες και μάλιστα δύσκολες αφού μπήκαν δύο καταπληκτικά γκολ.

Από πολύ νωρίς, στο «καλημέρα» του αγώνα τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά καθώς ο Τρίπιερ με μια απίθανη εκτέλεση φάουλ... καθήλωσε τον Σούμπασιτς κι έδωσε το προβάδισμα στην Αγγλία. Ένα γκολ-ποίημα που όσες φορές κι αν το δεις δεν το χορταίνεις. Πόσο μάλλον αν το προτιμήσουν οι αναγνώστες του gazzetta και γίνει ένα υπέροχο πιάτο στο «Φάε Το Γκολ» της Πέμπτης.

Κι κανείς δεν φείδεται καλών λόγων για το... τεμάχιο του Τρίπιερ, τι να πει και γι' αυτό του Πέρισιτς; Ο ορισμός του «σεντερφορίσιου» γκολ! Ο Βρσάλικο... κερνάει και ο Πέρισιτς πίνει. Καταπληκτική προβολή, περνάει το πόδι και πάνω από το κεφάλι του Άγγλου αμυντικού πριν καρφώσει την μπάλα στα δίχτυα. Δεν χωράει αμφιβολία πως είναι ένα από τα ομορφότερα γκολ που είδαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο αυτό κι υπάρχει η απορία πως θα μπορούσαν να το γευτούν ο Μιχάλης Τσόχος και ο Βασίλης Σαμπράκος.

Βέβαια η τριάδα συμπληρώνεται με το... παστέλι του Μάντζουκιτς, που μπορεί να μην είναι το ίδιο θεαματικό όσο τα δύο παραπάνω, αλλά είναι πιθανότατα το πιο σημαντικό της καριέρας του και της ιστορίας της Κροατίας! Μέχρι το επόμενο;

Δείτε τα βίντεο, μπείτε στην κάλπη, ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ... #FaeToGoal

TO ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΡΙΠΙΕΡ

 

Τελευταία Νέα