Ψήφισε το καλύτερο γκολ του 3ημέρου!

Gazzetta team
Ψήφισε το καλύτερο γκολ του 3ημέρου!

bet365

Το τριήμερο που ολοκληρώθηκε με την... γκέλα της Βραζιλίας ήταν γεμάτο αγώνες, αλλά και μερικά εντυπωσιακά γκολ. Το gazzetta.gr σε καλεί να τα ξαναθυμηθείς και να ψηφίσεις το καλύτερο!

Ένα εντυπωσιακό ΠΣΚ γεμάτο ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε, αλλά οι υποσχέσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια δόθηκαν τόσο από τις εθνικές ομάδες, όσο κι από μερικά μεγάλα αστέρια που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν έως το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εν συντομία τι είδαν τα ματάκια μας τις προηγούμενες μέρες; Το συγκλονιστικό one man show του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στην Ισπανία που σφραγίστηκε με τρία γκολ, με το τελευταίο να είναι ένα... υπέροχο τεμάχιο που βάζει υποψηφιότητα για να το... ονειρευτεί και να το δημιουργήσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο #FaeToGoal της Δευτέρας.

Όμως από το ίδιο παιχνίδι ίσως προκύψει και συνταγή ισπανικής κουζίνας. Αυτό για χάρη του Νάτσο, που επίσης πέτυχε ένα γκολ από αυτά που κάθε ποδοσφαιρόφιλος σε όλο τον πλανήτη πετάγεται από τον καναπέ ή την καρέκλα του, με τα ανάλογα επιφωνήματα ενθουσιασμού! Αυτά την Παρασκευή. Όμως και το Σαββατοκύριακο έβγαλε μερικά... τεμάχια, χάρμα οφθαλμών φροντίζοντας να μας ζεστάνουν ακόμη περισσότερο ενόψει της συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τέτοιο ήταν του Αγουέρο, με το οποίο η Αργεντινή προηγήθηκε της Ισλανδίας, τέτοιο ήταν αυτό που εμείς στο site... βαπτίσαμε ως Γκολάροφ. Το τέρμα δηλαδή του Σέρβου, Κολάροφ, το απευθείας φάουλ που έδωσε τη νίκη κόντρα στην Κόστα Ρίκα! Επίσης υπέροχο, όχι τόσο για την εκτέλεση όσο για την δημιουργία ήταν και το καταπληκτικό γκολ του Λοσάνο που έδωσε την τεράστια νίκη στο Μεξικό απέναντι στην πρωταθλήτρια κόσμου, Γερμανία.

Όμως σύμφωνα με το «συμβούλιο των σοφών του gazzetta» που έχει την ευθύνη για τα καλύτερα γκολ, κανένα από τα τρία παραπάνω, δεν ήταν ομορφότερο από αυτό του Κουτίνιο. Και πως θα μπορούσαν άλλωστε να τα βάλουν με το... έργο τέχνης του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Οπως θα διαπιστώσεις και στα video βλέποντας ξανά τα γκολ οι επιλογές αυτή τη φορά είναι όλες... μια και μια. Το δικό σου έργο δεν είναι εύκολο, αφού πρέπει να διαλέξεις ένα από τα τρία εντυπωσιακά και να το ψηφίσεις στην «κάλπη» του #FaeToGoal της καθημερινής Μουντιαλικής εκπομπής με τον Βασίλη Σαμπράκο, τον Μιχάλη Τσόχο και τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Τι θα φάνε οι οικοδεσπότες; Ισπανική, πορτογαλική ή βραζιλιάνικη κουζίνα;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΣΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΝΙΟ

ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ... #FaeToGoal

 

Τελευταία Νέα