Ρισκάρει την καριέρα του για να σώσει τον αδερφό του ο Κριστιάν Βιγιάγκρα!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ρισκάρει την καριέρα του για να σώσει τον αδερφό του ο Κριστιάν Βιγιάγκρα!

bet365

Ο Αργεντινός Κριστιάν Βιγιάγκρα θυσιάζει την καριέρα του προκειμένου να γίνει δότης μυελού των οστών προκειμένου να σώσει την ζωή του αδερφού του!

Ο 32χρονος πρώην μπακ των Ρίβερ Πλέιτ και Μέταλιστ Χάρκιβ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Ατλέτικο Τουκουμάν σε μια προσπέθαι να σώσει τον αδερφό του που έχει καρκίνο αποφάσισε να μείνει εκτός προπονήσεων/

Ο Βιγιάγκρα ο μοναδικός συμβατός δότη μυελού των οστών στην οικογένεια του και αποφάσισε να επικεντρωθεί στην σωτηρία του αδερφού του.

Μπέτις – Ρεάλ Μ. με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Για τρεις-τέσσερις μήνες κάναμε εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε πως είμαι ο μοναδικό συμβατός δότης μυελού των οστών για τον αδερφό μου. Ποτέ δεν σκέφτεσαι πως θα τα φέρει η ζωή σε αυτές τις περιπτώσεις», τόνισε ο Βιγιάγκρα προσθέτοντας:

«Θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω, όσο περισσότερο μπορώ. Ως δότης είμαι περήφανος και αισθάνομαι πολύ καλά. Είναι δύσκολο να αγνοήσω την ασθένεια του αδερφού μου. Δεν είναι εύκολο για μένα που βρίσκομαι τόσο κοντά του. Ο σύλλογος με υποστηρίζει και με ενθαρρύνουν. Θέλω να τους ευχαριστήσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα