Εμπουέ: «Θα πήγαινα στη Βαγδάτη και το Πακιστάν για να παίξω ποδόσφαιρο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Εμπουέ: «Θα πήγαινα στη Βαγδάτη και το Πακιστάν για να παίξω ποδόσφαιρο»

bet365

Το δράμα του Εμανουέλ Εμπουέ συνεχίζεται με τον πρώην άσο της Άρσεναλ να δηλώνει πως νιώθει ολομόναχος και ξεχασμένος. Στα 34 του ψάχνει μια ευκαιρία προκειμένου να επιστέψει στο ποδόσφαιρο.

Ο Εμανουέλ Εμπουέ παραδέχθηκε πως επιθυμεί απεγνωσμένα την επιστροφή του στην ενεργό δράση. O καλτ ήρωας των οπαδών των «κανονιέρηδων» είχε αποκαλύψει πως παλεύει για την επιβίωση του, όντας απένταρος έπειτα από ένα επίπονο διαζύγιο.

Ο 34χρονος Ιβοριανός μπακ με νέες δηλώσεις του ανέφερε πως είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί ακόμη και στη Βαγδάτη ή το Πακιστάν προκειμένου να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Παράλληλα, όπως επεσήμανε αισθάνεται μόνο και αβοήθητος!

«Θα πήγαινα ακόμη και σε μέρη όπως η Βαγδάτη και το Πακιστάν για να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν με ενδιαφέρει το μέρος. Έχω έτοιμα τα πράγματα μου και η ευκαιρία έρθει θα έφευγα από το σπίτι μου.

Αυτές τις μέρες δεν έχω κανέναν στο πλευρό μου. Νιώθω πως με έχουν εγκαταλείψει. Ήμουν μια χαρά με τα παιδιά μου και την οικογένεια όμως πλέον νιώθω ολομόναχος».

 

Τελευταία Νέα