«Ο Λούτσο Γκονσάλες ήθελε να με σκοτώσει»!

Gazzetta team
«Ο Λούτσο Γκονσάλες ήθελε να με σκοτώσει»!

bet365

Η γυναίκα του διάσημου Αργεντινού ποδοσφαιριστή ανέφερε ότι πήγε δύο φορές να την σκοτώσει, ενώ τώρα απαγορεύεται να πλησιάσει εκείνη και τα παιδιά τους σε απόσταση 500 μέτρων.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Συγκλονιστική κατάθεση έδωσε η σύζυγος του Λούτσο Γκονσάλες, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο άντρας της προσπάθησε σε δύο περιπτώσεις να την σκοτώσει. Οπως περιγράφει η Αντρέια ντα Σίλβα Μάρκες, ο διάσημος Αργεντινός μέσος με θητεία σε Ρίβερ Πλέιτ, Πόρτο, Μαρσέιγ και τώρα Ατλέτικο Παραναένσε, το έκανε και μπροστά στα δύο παιδιά τους.

«Μαλώσαμε κι εκείνος με έπιασε από το λαιμό και θέλησε να κάνει την αναπνοή μου να σταματήσει. Επειτα με πήγε στο μπαλκόνι και φώναζε στα παιδιά μας να έρθουν να δουν που σκοτώνει τη μητέρα τους. Επειτα αφαίρεσε όλα τα πολύτιμα αντικείμενά μας, κλείδωσε κάρτες και λογαριασμούς».

Το περιστατικό συνέβη στις 8 Δεκεμβρίου και έκτοτε έχουν ληφθεί μέτρα εναντίον του 36χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση απαγορεύεται να πλησιάσει στα 500 μέτρα από τη γυναίκα, τα παιδιά και τους μάρτυρες της υπόθεσης.

 

Τελευταία Νέα