«Το Μουντιάλ θα γίνει στο Κατάρ και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο»

Κώστας Ζάλιαρης
«Το Μουντιάλ θα γίνει στο Κατάρ και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο»

bet365

Από το γραφείο Τύπου της Κυβέρνησης του Κατάρ, αναφέρθηκε πως δεν τίθεται θέμα μετακίνησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και πως όλα τα σενάρια που κυκλοφόρησαν λόγω και των διαταραγμένων σχέσεων με τις χώρες της Μέσης Ανατολής, είναι αποτέλεσμα... ζήλιας.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Οσασούνα – Αλμπαθέτε. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Πριν από λίγες μέρες, έρευνα που παρουσίασε το BBC, βάσει και των στοιχείων που συνέλεξε η εταιρεία Cornerstone Global, σε θέματα συμβουλευτικής φύσης και διαχείρισης, έδειξε πως είναι περισσότερες από ποτέ οι πιθανότητες να υπάρξει μεγάλη ανατροπή και να μην φιλοξενήσει το Κατάρ.

Ο κυριότερος λόγος αυτού, έδειχνε πως είναι το αγεφύρωτο διπλωματικό επεισόδιο με τις Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν και την Υεμένη.

Από το Κατάρ, με τοποθέτηση μέσω του γραφείου Τύπου της Κυβέρνησης, αναφέρθηκε ότι: «Τα σενάρια για μποϊκοτάζ είναι αποτέλεσμα ζήλιας και δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Θέλουν να υποβαθμίσουν την ανεξαρτησία μας, όμως, όπως η εθνική μας κυριαρχία, έτσι και το Μουντιάλ παραμένουν αδιαπραγμάτευτα και δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης...».

 

Τελευταία Νέα