Τα ζευγάρια των play offs του Nations League

Gazzetta team
Τα ζευγάρια των play offs του Nations League

bet365

Η φάση των ομίλων του Nations League ολοκληρώθηκε και μαζί έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των play offs για μία θέση στο Euro 2020.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Η πρώτη φάση του Nations League ολοκληρώθηκε και οι νικητές των ομίλων δεν εξασφάλισαν μόνο την άνοδο (πλην εκείνων της League A, που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο), αλλά και την ευκαιρία πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020.

Πιο συγκεκριμένα, η UEFA έχει αποφασίσει να δώσει 20 θέσεις στις ομάδες μέσω της παραδοσιακής φάσης των προκριματικών και άλλες 4 μέσω του Nations League. Οι νικητές των ομίλων κάθε κατηγορίας θα αναμετρηθούν μεταξύ τους (όχι σε όμιλο, αλλά σε ζευγάρια ημιτελικών και στη συνέχεια στον τελικό), ώστε να πάρουν ένα από τα εισιτήρια.

Αυτό, φυσικά, σε περίπτωση που δεν έχουν εξασφαλίσει ένα από τα εισιτήρια με τον παραδοσιακό τρόπο. Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα με την αμέσως καλύτερη επίδοση στην αντίστοιχη κατηγορία (που επίσης δεν θα έχει πάρει ήδη εισιτήριο για τα τελικά) θα πάρει τη θέση και θα παίξει στον ημιτελικό. Δείτε πώς διαμορφώνονται τα ζευγάρια προς το παρόν.

League B

Βοσνία – Σουηδία
Ουκρανία – Δανία

League C

Σκωτία – Φινλανδία
Νορβηγία – Σερβία

League D

Γεωργία – Λευκορωσία
ΠΓΔΜ – Κόσοβο

*Για τα τελικά της διοργάνωσης ανάμεσα στις νικήτριες των ομίλων της League Α (Αγγλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ελβετία) θα διεξαχθεί κλήρωση στις 3 Δεκεμβρίου.
**Όλες οι αναμετρήσεις θα είναι μονές και θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2019. Σε περίπτωση που κάποιες από αυτές τις ομάδες πάρουν απευθείας την πρόκριση στο Euro, τότε η επόμενη ομάδα της κατηγορίας με την καλύτερη επίδοση θα πάρει τη θέση τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα