Τα απίστευτα αρνητικά ρεκόρ της εθνικής Γερμανίας!

Νίκος Καρφής
Τα απίστευτα αρνητικά ρεκόρ της εθνικής Γερμανίας!

bet365

H Γερμανία υποβιβάστηκε στην Β' κατηγορία του Nations League και μετά το 2-2 με την Ολλανδία έκανε απίστευτα αρνητικά ρεκόρ.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Απογοητευτική ήταν η πορεία της εθνικής Γερμανίας στο Nations League, αφού μάζεψε μόλις 2 βαθμούς στον όμιλο και υποβιβάστηκε στην Β' κατηγορία.

Ούτε στο τελευταίο ματς κατάφερε να πανηγυρίσει, αφού ενώ προηγήθηκε με 2-0, η Ολλανδία γύρισε το ματς και ισοφάρισε με τον Φαν Ντάικ στο 90'.

Ύστερα και από αυτό το αποτέλεσμα, τα αρνητικά ρεκόρ είναι πολλά για τα «πάντσερ»!

Για πρώτη φορά μετά το 1956 είχε αρνητικό συντελεστή τερμάτων σε μια σεζόν, ενώ συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες και 3 ήττες). Αυτό είναι και το 2ο μεγαλύτερο σερί χωρίς νίκη μετά από τον Ιούνη του 1978 έως τον Απρίλη του του 1979 (6 ματς που δεν πανηγύρισε τότε).

Eπιπλέον οι πρωταθλητές Κόσμου του 2014 έχουν σκοράρει μόλις 3 γκολ στα τελευταία 6 ματς, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία τους.

Τέλος... σπατάλησε προβάδισμα 2 γκολ (από 2-0, οι οράνιε το έκαναν 2-2) για 2η φορά στην ιστορία τους σε επίσημο ματς εντός έδρας, αφού οι Σουηδοί ενώ βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 στο ημίχρονο το 2012, ισοφάρισαν σε 4-4!

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα