Βλαχοδήμος: «Χαίρομαι για το ντεμπούτο μου!»

Gazzetta team
Βλαχοδήμος: «Χαίρομαι για το ντεμπούτο μου!»

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της εθνικής ομάδας και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός αυτό!

Tο νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ! Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out

Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα μιλώντας στο Open δεν έκρυψε την χαρά του για το νικηφόρο ντεμπούτο του με την φανέλα της εθνικής κι αναφέρθηκε και στον... αγώνα που έγινε για να μπορέσει να γίνει μέλος της: «Πάρα πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που φτιάξαμε τα χαρτιά τόσο γρήγορα. Σε όλα τα άτομα. Χαίρομαι που έκανα το ντεμπούτο μου και κερδίσαμε. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Είπαμε τι πρέπει να κάνουμε. Την διαδικασία για τα χαρτιά και την ΦΙΦΑ. Χαίρομαι που το καταφέραμε σε μικρό χρόνο να φτιάξουμε αυτά τα χαρτιά και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ τώρα. Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά. Σε ένα γήπεδο που δεν ήταν τόσο καλό. Θέλαμε και το 2ο γκολ αλλά έχει την σημασία του ότι κερδίσαμε. Πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες. Όλοι μας είμαστε καλοί παίκτες. Να πιστέψουμε όλοι στους εαυτούς μας. Κάναμε μία καλή αρχή. Να ακούμε τον κόουτς και να τρέχουμε και να προσπαθούμε όλοι για την ομάδα».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα