FIFA προς ΕΟΚΑΝ: «Δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή» και η αντίδραση Βρούτση

FIFA προς ΕΟΚΑΝ: «Δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή» και η αντίδραση Βρούτση

Newsroom
FIFA

bet365

Ο ΕΟΚΑΝ έκανε γνωστό πως και η Παγκόσμια Ομοσπονδία την ενημέρωσε πως δεν υπάρχει κρούσμα ντόπινγκ μεταξύ των Ελλήνων διεθνών. Θέση για το ζήτημα πήρε και ο Γιάννης Βρούτσης.

Νέα ανακοίνωση, λίγες ώρες μετά από εκείνη του μεσημεριού, εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ, με αφορή τα περί κρούσματος ντόπινγκ σε Ελληνα ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας, που ήταν στην αποστολή για το πρόσφατο παιχνίδι της με την αντίστοιχη της Γεωργίας για το Nations League.

Οπου ο ΕΟΚΑΝ τόνισε πως και η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε πως δεν υπάρχει σχετικό εύρημα. «Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. Υπενθυμίζουμε πως η FIFA είναι η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων σε ότι αφορούσε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, ενώ η διενέργεια των δειγματοληψιών, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα, έγινε από την UEFA», ανέφερε σχετικά.

Το ζήτημα σχολίασε και ο Γιάννης Βρούτσης, όπου ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ζήτησε και την παρέμβαση της δικαιοσύνης ώστε να ελεγχθούν όσοι «ενεπλάκησαν στην ψευδή διασπορά περί ντόπινγκ».

Η ανάρτησή του
«Δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας ανδρών όπως ενημέρωσε η FIFA τον ΕΟΚΑΝ. Όσοι ενεπλάκησαν στην ψευδή διασπορά περί ντόπινγκ, πέραν των συνεπειών που πρέπει να αντιμετωπίσουν από τις Αρχές, οφείλουν ένα μεγάλο συγγνώμη στον Αθλητισμό & την κοινωνία...».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα