Εθνική Ελλάδας: Τα τρία φαβορί για τις θέσεις στις οποίες υπάρχουν διλήμματα (vids)

Οι Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας

bet365

Οι Κουρμπέλης, Κωνσταντέλιας και Ιωαννίδης δείχνουν να έχουν μπει ένα... κλικ πιο πάνω σε σχέση τους συνδιεκδικητές των θέσεών τους για το αρχικό σχήμα της Ελλάδας για το ματς των Play Off με το Καζακστάν στην Opap Arena.

Ο ίδιος ο Γκουστάβο Πογέτ στις δηλώσεις του πριν από το Ελλάδα - Καζακστάν (Πέμπτη, 21.45, ALPHA και NOVA) έδειξε πώς έχει πάρει τις αποφάσεις του για τη βασική 11άδα της Εθνικής μας ομάδας. Επίσης απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους των Media ήταν ξεκάθαρος στο ότι πλέον τον ξέρουν καλά. Πάντως στην τελευταία χρονικά προπόνηση ο Πογέτ δεν έκανε καμία δοκιμή. Δεν άνοιξε σχεδόν καθόλου τα χαρτιά του.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα της Εθνικής για τον αγώνα των Play Off με το Καζακστάν στην Opap Arena (που αναμένεται να γεμίσει) η εκτίμηση για την άμυνα παραμένει πώς κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Βλαχοδήμος και στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Μπάλντοκ. Κατά τα λοιπά για το κέντρο ο Κουρμπέλης φαίνεται να έχει πλέον ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Σιώπη και ενώ ο Μάνταλος είναι το φαβορί για την άλλη θέση του κέντρου σε σχέση με τον Μπουχαλάκη ή άλλους χαφ.

Επιτελικός μέσος θα είναι ο Μπακασέτας και στο ένα άκρο της επίθεσης σίγουρα ο Μασούρας. Για το άλλο άκρο θα μπορούσε να επιλεγεί ο Μάνταλος εάν δεν ξεκινήσει βασικός στο κέντρο, ωστόσο η αίσθηση που υπάρχει είναι πώς ο Κωνσταντέλιας αποτελεί μία ιδιαίτερα δυνατή επιλογή για τη θέση αυτή και ακόμα και να μπαίνει σε ρόλο φαβορί, με τους Πέλκα και Τζόλη να είναι επίσης υποψήφιοι. Τέλος για την επίθεση ο Ιωαννίδης δείχνει να έχει το πάνω χέρι για βασικός φορ και ενώ διαθέσιμοι είναι και οι Παυλίδης και Γιακουμάκης.

@Photo credits: eurokinissi
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα