Κόουλμαν: Φαβορί για τον πάγκο της εθνικής Ιρλανδίας

Κόουλμαν: Φαβορί για τον πάγκο της εθνικής Ιρλανδίας

bet365

Πολύ «δυνατά» παίζει, σύμφωνα με την Independent, το όνομα του πρώην προπονητή του Ατρομήτου, Κρις Κόουλμαν, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ιρλανδίας. Πότε θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την Ελλάδα.

Η εθνική Ιρλανδίας εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου προπονητή της μετά την απομάκρυνση του Κένι και ένα γνώριμο στο ελληνικό κοινό όνομα βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της. Ο λόγος για τον Κρις Κόουλμαν, που σύμφωνα με την Independent αποτελεί το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας. Ο Ουαλός κόουτς τον Οκτώβρη του 2023 αποχαιρέτησε τον Ατρόμητο μετά από περίπου έναν χρόνο και δείχνει πιθανό να επιστρέψει στους πάγκους των εθνικών ομάδων.

Άλλωστε, η σπουδαιότερη διάκριση στην καριέρα του παραμένει η πορεία της εθνικής Ουαλίας μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2016.

Η πρώτη επιλογή των Ιρλανδών ήταν ο κόουτς της Κ-21 της Αγγλίας, Λι Κάρσλι, ωστόσο η περίπτωσή του έχει κολλήσει και ο Κόουλμαν αποτελεί το επικρατέστερο plan-b τους.

Σε περίπτωση «γάμου» μεταξύ των δύο πλευρών, ο Ουαλός πιθανότατα να βρει μπροστά του και την εθνική Ελλάδας, που κληρώθηκε με την Ιρλανδία στους ομίλους του Nations League. Τα παιχνίδια αυτά είναι προγραμματισμένα για τις 10 Σεπτεμβρίου (Δουβλίνο) και 13 Οκτωβρίου (Αθήνα).

@Photo credits: INTIME
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα