«Πράσινο φως» από Τερίμ για Ουάρντα

«Πράσινο φως» από Τερίμ για Ουάρντα

«Πράσινο φως» από Τερίμ για Ουάρντα

Νέες αναφορές και δημοσιεύματα στην Τουρκία γύρω από το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα δίχως αναφορά των Τούρκων γύρω από το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Αμρ Ουάρντα. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «CNN Turk», ο Φατίχ Τερίμ «άναψε το πράσινο φως» προκειμένου να προχωρήσει η διοίκηση των πρωταθλητών Τουρκίας σε επαφές με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 24χρονου Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού.

Στη λίστα της Γαλατάσαραϊ προστέθηκε και ένας ακόμη Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, ο Τρεζεγκέ, ενώ για τον Ουάρντα αναφέρεται πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η κίνηση από πλευράς των Τούρκων προς την ελληνική ομάδα.

Την ίδια ώρα στον ΠΑΟΚ αυτό που λένε είναι πως ο Ουάρντα, αμέσως μετά το τέλος του Μουντιάλ και μιας σχετικής άδειας, θα επιστρέψει στην ομάδα και θα ενταχθεί στην προετοιμασία, ωστόσο είναι άγνωστο ποια θα είναι η αντίδραση των «ασπρόμαυρων» (με δεδομένο ότι οι θέσεις των ξένων έχουν κλείσει) σε περίπτωση που κατατεθεί επίσημη πρόταση (κάτω από το ποσό της ρήτρας) για την πώληση του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή.

Best of internet