Ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκει τον εαυτό του!

Ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκει τον εαυτό του!

bet365

Με πέναλτι που κέρδισε στο 40΄ ο Γιώργος Σαμαράς η Σαμσουνσπόρ επικράτησε 2-0 της Ελάζιγκσπορ βάζοντας τέλος σε αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι - Βασιλεία αν σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο πρώην άσος της Σέλτικ έχει αφήσει του τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε και με την εμπειρία του βοηθάει την Σαμσουνσπόρ να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Η ομάδα της Σαμψούντας έπειτα από πέντε αγωνιστικές επιβλήθηκε της Ελάζιγκσπορ με 2-0. Ο «Σαμ», ο οποίος ήταν πολύ δραστήριος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης και κέρδισε πέναλτι στο 40'.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετράει 18 συμμετοχές με τη φανέλα του τουρκικού συλλόγου εκ των οποίων οι 13 ως βασικός, ενώ έχει πετύχει ένα γκολ.

Ο νέος τεχνικός της Σαμσουνσπόρ, Μπεσίμ Ντουρμούς πιστεύει στις δυνατότητες του Έλληνα φορ θεωρώντας πως με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει τον τουρκικό σύλλογο να διεκδικήσει μια θέση στην προνομιούχο εξάδα του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα