Απόλλων Σμύρνης – Χανιά: «Γκέλα» για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (0-0)

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης – Χανιά: «Γκέλα» για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (0-0)

bet365

Οι γηπεδούχοι παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία στα Χανιά και κινδυνεύουν να βρεθούν στο «-9» από την κορυφή
Χωρίς σκορ έληξε το σημερινό ματς της Ριζούπολης, καθώς ο Απόλλων Σμύρνης παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στα Χανιά και πλέον νιώθει την ανάσα του Απόλλωνα Λάρισας στη 2η θέση. Παράλληλα αν αύριο ο ΠΑΣ Γιάννινα κερδίσει τον Λεβαδειακό, θα βρεθεί στο «-9» από την κορυφή!
Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Οι Ιωαννίδης, Κολ των γηπεδούχων και ο Βρεττός των φιλοξενουμένων προσπάθησαν από μία φορά να απειλήσουν, όμως η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς «καθαρή» φάση για γκολ.
Στο δεύτερο μισό η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρουσιάστηκε άνευρη επιθετικά, ο Κολ (54') και ο Λαρέα (88') είχαν από μία καλή στιγμή, όμως δεν κατάφερε να βρει έστω ένα γκολ. Ούτε από το 83' και μετά που οι κρητικοί έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς τότε αποβλήθηκε ο Σωτηράκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Κύργιας, Λαρέα, Βιτλής, Βάρκας (46' Μπαστιανός), Μπλάζιτς (90' Τσαμπούρης), Κολ, Γκίνο, Τομάς Μπεντινέλι, Ιωαννίδης, Μαρκόβσκι (78' Γιαννιτσάνης).
ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Γιάκος (61' Βασιλείου), Βρεττός, Δημητριάδης (85' Ουνγιαλίδης), Κουσκουνάς (74' Τζιώρας).
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα