ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0

bet365

Ακόμα ένα βήμα προς την επιστροφή του στη Super League 1 έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε 2-0 του Καραϊσκάκη και κράτησε το +4 από την δεύτερη θέση.

Σταθερά πρώτος ο ΠΑΣ Γιάννινα που κέρδισε και τον Καραϊσκάκη 2-0 και παρέμεινε πρώτος με +4 από τον δεύτερο Απόλλων Σμύρνης στην προσπάθειά του για άμεση επιστροφή στη Super League 1.

Η ομάδα των Ιωαννίνων, ήταν ανώτεροι σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό αρκετά κακές καιρικές συνθήκες και κατάφερε να ανοίξει το σκρο στο 23'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολόπουλου, ο Παντελάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΣ. Στη συνέχεια, ο Κριζμάν, πρώτα απείλησε στο 23' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ένα λεπτό αργότερα σημείωσε το 2-0. Ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε φάουλ αυτή τη φορά κι ο Κριζμάν με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντα από νωρίς το 2-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ έφτασε σε αρκετές περιπτώσεις κοντά και σε τρίτο τέρμα, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στις ευκαιρίες που δημιούργησε με τον Παμλίδη, να σκοράρει στο 52' αλλά να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ. Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους και ο ΠΑΣ διατηρήθηκε με καλή διαφορά στην πρώτη θέση της Super League 2.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Αποστολόπουλος, Ζιούλης, Σιόντης, Κάστρο, Λώλης (62' Λέο), Ξύδας (79' Λιάσος), Παμλίδης (88' Πήλιος), Κρίζμαν.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Χατζηστραβός, Καπίας, Κούστα (40' λ. τρ. Τσούτσης), Ψιάνος (75' Καψάλης), Μέτσε (46' Αλμπάνης), Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα