Δόξα Δράμας - Εργοτέλης 1-2

Gazzetta team
Δόξα Δράμας - Εργοτέλης 1-2

bet365

Τεράστια νίκη με ανατροπή για τον Εργοτέλη, ο οποίος επικράτησε 1-2 της Δόξας Δράμας με δύο τέρματα του Ροβίθη στο τελευταίο δεκάλεπτο, ανατρέποντας το 1-0 των γηπεδούχων.

Απίθανη εξέλιξη στο παιχνίδι της Δόξας Δράμας με τον Εργοτέλη, με τους Κρητικούς να γυρίζουν από το 83' έως το 90' το εις βάρος τους 1-0 και να επικρατούν με δύο τέρματα του Ροβίδη 1-2, ανεβαίνοντας έστω και προσωρινά στην πέμπτη θέση.

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να ανοίγουν γρήγορα το σκορ, καθώς μόλις στο 3' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κρητικού, ο Ιωαννίδης με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά στο 38' ο Μπουρσέλης πλάσαρε άουτ.

Στην επανάληψη, η Δόξα ακούμπησε το 2-0, χωρίς να το καταφέρει σε δύο περιπτώσεις με τον Ιωαννίδη και τελικά το... πλήρωσε στο 83' και στο 90' με τον Ροβίθη να δίνει την νίκη στους Κρητικούς! Αρχικά ο Μπαράτα με πάσα βρήκε τον Ροβίθη, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Όμως ο Εργοτέλης κατάφερε και γύρισε ολόκληρο το παιχνίδι στο 90', όταν μετά από σέντρα του Κοιλιάρα ο Ροβίθης με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης (78' Σιώπης), Οικονόμου, Κρητικός, Πλέγας, Ιωαννίδης, Κουκόλης, Κόντος (69' Ρόβας), Καψάλης, Χάμοντ (72' Αργυρόπουλος).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Κοιλιάρας (90'+1' Πέιος), Μπρους (72' Μπαράτα), Τσέλιος, Κουατένγκ, Έφορντ, Ροβίθης, Μπουρσέλης (60' Γροντής).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα