Σοκ με Λεωνιδόπουλο, υπέστη ρήξη χιαστού

Gazzetta team
Σοκ με Λεωνιδόπουλο, υπέστη ρήξη χιαστού

bet365

Άσχημα τα νέα για τον Νάσο Λεωνιδόπουλο με τις εξετάσεις να δείχνουν πως υπέστη ρήξη χιαστού.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά έχει ως εξής: «Δυστυχώς οι αρχικοί φόβοι για τον Νάσο Λεωνιδόπουλο επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και πλέον καλείται να ξεκινήσει -από αύριο κιόλας- τη χρονοβόρα διαδικασία αποκατάστασης.

Η οικογένεια του Πλατανιά Χανίων, εύχεται στον Νάσο καλή ανάρρωση και να επιστρέψει στα γήπεδα ακόμα πιο δυνατός.

@ Ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση του Κυπέλλου. Στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στην ενεργοποίηση και στην επιθετική τακτική. Ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης δεν μπορεί να υπολογίζει ενόψει του αυριανού αγώνα και στον Ρουσσάκη, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της αποστολής στα Χανιά.

@ Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Παναγροτικό Αγ. Σπυρίδωνα, για την παραχώρηση του γηπέδου του προκειμένου να πραγματοποιήσει η ομάδα μας τις προπονήσεις της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Φιλιππιάδα».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα