ΑΕ Καραϊσκάκης - Απόλλων Λάρισας 2-0

Gazzetta team
ΑΕ Καραϊσκάκης - Απόλλων Λάρισας 2-0

bet365

Εύκολο μεσημέρι για την ΑΕ Καραϊσκάκης απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς επικράτησε 2-0 και βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Super League 2.

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμες αγωνιστικές, για την ΑΕ Καραϊσκάκης που στην έδρα της επικράτησε το Σάββατο του Απόλλωνα Λάρισας 2-0. Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μόλις στο 13' βρέθηκαν μπροστά στο σκορ.

Συγκεκριμένα, ο Τσαούσης πλάσαρε τον Γκέκα, αυτός έσωσε αλλά ο πρώτος στην επαναφορά έγραψε το 1-0. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους και ήρθε ένα δεύτερο γκολ στο 42'. Ο Χατζηστράβος, με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0 πριν το τέλος του πρώτου μέρους για την ομάδα του.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε αισθητά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία ώστε να βρουν ένα γκολ που θα τους έβαζε πάλι στο παιχνίδι. Στο 75', ο Καραϊσκάκης έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μασούρα με κόκκινη κάρτα. Παρά την αριθμητική υπεροχή, ο Απόλλων Λάρισας δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στα λεπτά που απέμεναν με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Παπανίκου, Καπίας, Βλάχος, Παναγιώτου (85' Καψάλης), Μέτσε, Ψιάνος, Χατζηστράβος, Τσούτσης (58' Μασούρας), Γυφτοκώστας (72' Αλμπάνης), Κυβελίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρας, Σουλιώτης (5' λ.τ. Κωστούλας), Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Λίταινας, Χατζής, Νύκταρης (46' Σιφναίος), Τασιούλης, Σάντος (46' Νούσιας ), Μπαστακός.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα