Φιλική νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου ο Απόλλων Λάρισας

Gazzetta team
Φιλική νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου ο Απόλλων Λάρισας

bet365

Ακόμα ένα φιλικό για τον Απόλλωνα Λάρισας, με τους «κυανόλευκους» να επικρατούν του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1.

Μέσα σε δύο λεπτά (37', 39') ο Απόλλωνας Λάρισας «καθάρισε» το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου επικρατώντας με 2-1. Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Χατζή στο 37' που εκμεταλλεύτηκε το κλέψιμο και την πάσα του Ναζίμ. Δύο λεπτά αργότερα ο Γκουστάβο κέρδισε πέναλτι, ο Χατζή το εκτέλεσε και έκανε δύο τα τέρματα και της ομάδας του και τα δικά του.

Οι Βολιώτες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Μαρούδα στο 90' ο οποίος μάλιστα πέτυχε και το πρώτο γκολ της ομάδας του στα ως τώρα φιλικά ματς της.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κούλπας, Σιφναίος, Τασιούλης (25’ Νούσιος), Λίταινας, Καρατάσιος, Ναζίμ, Γκουστάβο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Νύκταρης, Καμπέρης, Γαρυφαλλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κακάμης, Γκουτρουμπής, Κοντοθανάσης, Σουλιώτης, Κωστούλας, Καρδάμης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.: Μακρυωνίτης (60’ Γιδόπουλος), Γραικός (62’ Πριόνας), Μπουτζίκος (75’ Μπαρούτας), Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου (78’ Καναβός), Ρόκας (60’ Φαζός), Κόλα (63’ Τσιάρας), Σκοπελίτης (83’ Πάσχος), Τσίτας (60’ Μαρούδας), Στεφάνοβιτς (63’ Πόζογλου), Τζέφερσον (71’ Κλεμέντε).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα