Χριστοβασίλης: «Ευχάριστα νέα για το γήπεδο, στα 2 εκατ. ευρώ το χρέος»

Θοδωρής Βασίλης
Χριστοβασίλης: «Ευχάριστα νέα για το γήπεδο, στα 2 εκατ. ευρώ το χρέος»

bet365

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, τόνισε πως το χρέος του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν πέσει πλέον στα δύο εκατ. ευρώ, ενώ αποκάλυψε πως σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστα νέα για το θέμα του γηπέδου.

Προκριματικά Champions League με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου προπονητή της ομάδας, έβγαλε διάφορες και σημαντικές ειδήσεις.

Αρχικά ανέφερε για το θέμα των τηλεοπτικών πως όλα είναι ακόμα στον αέρα. Στη συνέχεια μίλησε για τα χρέη του ΠΑΣ τονίζοντας πως πλέον τα χρέη έχουν μειωθεί αρκετά κι έχουν πέσει στα 2 εκ. ευρώ. Παράλληλα έχουν πληρωθεί 52 δόσεις και θα γίνει προσπάθεια το ποσό των 2 εκατ. ευρώ αυτό να ρυθμιστεί εκ νέου σε 120 δόσεις.

Η μεγάλη είδηση όμως αφορούσε το γηπεδικό αφού όπως αποκάλυψε υπάρχουν επενδυτές για το νέο γήπεδο, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ευχάριστα νέα για τους φίλους της ομάδας. «Να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα και σε λίγες μέρες θα βγουν πράγματα που θα εντυπωσιάσουν όλους τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, διέψευσε για άλλη μια φορά πως δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος για την αγορά της ομάδας.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα