Super League 2: Δ.Σ την Παρασκευή (05/07) και «πυρά» εναντίον της ΕΠΟ

Gazzetta team
Super League 2: Δ.Σ την Παρασκευή (05/07) και «πυρά» εναντίον της ΕΠΟ

bet365

Μύδρους κατά της ΕΠΟ για το αίτημα που κατέθεσε σχετικά με την πληρωμή των παραβόλων για συμμετοχή στο Κύπελλο εξαπέλυσαν Super League 2 και Football League, που ενημέρωσαν πως την Παρασκευή (05/07) θα συνεδριάσουν σχετικά με τις εξελίξεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Εν αγωνία παραμένουν οι σύλλογοι των δυο χαμηλότερων κατηγοριών, που δεν βλέπουν λύση στον ορίζοντα αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιήσουν Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Εξάλλου με άλλη ανακοίνωση επιτέθηκαν στην ΕΠΟ για το γεγονός ότι ζητά με τελεσίγραφο τα παράβολα για τη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδας, υποστηρίζοντας πως έτσι η Ομοσπονδία δείχνει αδιαφορία για το ζήτημα της συμφωνίας για τα τηλεοπτικά.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την ώρα που οι ομάδες της Super League 2 και της Football League παλεύουν καθημερινά για να δοθεί άμεση λύση στο θέμα των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων, η ΕΠΟ αγνοώντας ή αδιαφορώντας για το πρόβλημα που έχει προκύψει ζητά επισταμένως με τελεσίγραφα τα παράβολα για τη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδος.

Θα παρακαλούσαμε αντ’ αυτού, να σταθούν στο πλευρό της Ένωσης σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ποδόσφαιρο που οραματιζόμαστε».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα