Παναχαϊκή: Ανάρτηση των οργανωμένων με αιχμές για τη νέα διοίκηση (pic)

Gazzetta team
Παναχαϊκή: Ανάρτηση των οργανωμένων με αιχμές για τη νέα διοίκηση (pic)

bet365

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, «Norternos» έκαναν ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Facebook, μέσω της οποίας εξέφρασαν την απαισιοδοξία τους για το μέλλον της ομάδας, ενώ αναφέρθηκαν και στη συνάντηση που είχαν με τον νέο μεγαλομέτοχο, Διονύση Καλογερόπουλο.

Αβέβαιο φαντάζει το μέλλον των Πατρινών, όπως απεικονίζεται μέσα από τη ματιά των οπαδών της, που για μια ακόμα φορά τους τελευταίους μήνες παρενέβησαν σχολιάζοντας την πορεία του συλλόγου.

Μέσω Facebook αναφέρθηκαν στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, χαρακτηρίζοντάς την «καρκίνωμα» και «καλά εκπαιδευμένο υπάκουο σκυλάκι», ενώ για τη συνάντηση που είχαν με τον από τέλη Μαΐου μεγαλομέτοχο της ομάδας, Δ. Καλογερόπουλο, σχολίασαν πως «δεν μας έκανε σοφότερους».

Αναλυτικά:

«Κάναμε μεγάλα όνειρα με μικρούς και αποδεδειγμένα, δολοπλόκους ανθρώπους. Ανθρώπους που ποτέ δεν αγάπησαν την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Εγωιστές ανθρώπους, οι οποίοι εγκαταλείποντας την προσπάθεια κινήθηκαν με μόνο γνώμονα την εκδίκησή, προς την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ και την Πάτρα. Αυτοί που έκαναν περιουσίες, από όλους εμάς. Το καρκίνωμα της Ερασιτεχνικής, είναι ενα καλά εκπαιδευμένο υπάκουο σκυλάκι. Άνθρωποι υποτακτικοί χωρίς όραμα και καμια διάθεση υπεράσπισης της Ιδέας.

Οι διαπιστώσεις δεν είναι αυθαίρετες. Επιβεβαιώνονται, απο τα γεγονότα. Είχαμε και μια πρώτη κουβέντα με τον κύριο Καλογερόπουλο. Δεν γιναμε σοφότεροι σε κανένα ζήτημα. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ είναι Ιδέα για εμάς και την υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις και κάτω από πολύ δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες, που ο απλός κόσμος, δεν μπορεί να γνωρίζει. Αντέχουμε!!! Ελπίζουμε, η επόμενη κατηγορία να μην είναι κάποια σκαλοπάτια προς τα κάτω...

ΥΓ. Σήμερα, ήταν να κατατεθούν Ασφαλιστικά μέτρα από κάποιον μέτοχο. Τσάμπα καίει η λάμπα; ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ»

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα