Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Δώνη που οδήγησε στην ανατροπή!

Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Δώνη που οδήγησε στην ανατροπή!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Δώνη που οδήγησε στην ανατροπή!

bet365

Διαβάστε το πως ο Έλληνας προπονητής ηρέμησε και ενέπνευσε τα γεμάτο εκνευρισμό αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και οδήγησε το «τριφύλλι» στην ανατροπή και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Πάρμα - Ρόμα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο ρέφερι Παπαδόπουλος μόλις έχει σφυρίξει το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω στο σκορ, του έχει ακυρωθεί το πεντακάθαρο γκολ του Ινσούα και θέλει τρία τέρματα για να γλιτώσει από έναν ιστορικό αποκλεισμό, να αποφύγει ένα μεγάλο κάζο. Στα αποδυτήρια επικρατεί ένταση. Τεράστια ένταση. Από τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του «τριφυλλιού» στον επόπτη Καλύβα, από την οργή των παικτών που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, είδαν ξανά έναν διαιτητή να παίζει με τον ιδρώτα τους. Όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο Καραϊσκάκη.

Σε εκείνο το σημείο, ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν ηρεμία. Χρειαζόταν καθαρό μυαλό. Ανύψωση ηθικού και αυτοπεποίθησης, επιστροφή στο ποδοσφαιρικό πλάνο ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου. Σε εκείνο το σημείο, οι παίκτες χρειάζονταν μια... ένεση λογικής, πίστης και ψυχραιμίας και ο Γιώργος Δώνης λειτούργησε άψογα στην πνευματική διαχείριση της κατάστασης. Το εισιτήριο για την επόμενη φάση, δίχως υπερβολή παίχτηκε το μισό πάνω στο χορτάρι και το άλλο μισό πίσω από τις πόρτες των αποδυτηρίων.

Ο Έλληνας τεχνικός, άφησε πίσω όσα είχαν συμβεί στο πρώτο μέρος. Τόσο τα λάθη των παικτών που είχαν φέρει τον Παναθηναϊκό σε πολύ δύσκολη θέση, όσο και εκείνο του Καλύβα.

Ο έμπειρος κόουτς αφού φρόντισε να ηρεμήσει τους πάντες, στην συνέχεια τους... ντόπαρε ψυχολογικά για το δεύτερο ημίχρονο. Κίνηση για την οποία μίλησαν αποθεωτικά όλοι οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που τοποθετήθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Έχουμε ένα ημίχρονο μπροστά μας να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Εγώ πιστεύω σε εσάς, πιστεύω στην ανατροπή, μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε. Αρκεί να το πιστέψετε. Πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Καθαρίστε το μυαλό σας από όσα έχουν συμβεί και παίξτε το ποδόσφαιρό μας. Πάμε»! Αυτά ήταν κάποια από τα λόγια του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος κατάφερε με την σιγουριά και την πίστη του για ανατροπή, να την μεταδώσει στους παίκτες του και αυτό να φανεί πάνω στο χορτάρι με τα γνωστά αποτελέσματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα