Πανιώνιος: Πάει στο ματς με την Λαμία χωρίς τέσσερις βασικούς του χαφ

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Πάει στο ματς με την Λαμία χωρίς τέσσερις βασικούς του χαφ

bet365

Ο Πανιώνιος θα έχει απώλειες για το παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Λαμία και θα του λείπουν τέσσερις βασικοί του χαφ.
Ο Κόρμπος είναι εκτός μετά την επέμβασή του, οι Ευαγγέλου και Οικονομίδης είναι τιμωρημένοι και σε συνδυασμό με τους Μαξίμοβιτς και Άρτσε που είναι καιρό εκτός ο Πανιώνιος πάει στο ματς με Λαμία χωρίς τέσσερις βασικούς του χαφ. Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία. Μετά το τέλος της, ο Νικόδημος Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 παίκτες.
Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κιάκος, Λυμπεράκης, Μασούρας, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μιλόγεβιτς, Ρέτσος, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι & Δούμτσιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα