Super League1: Μάχη για τα play offs με 8 ομάδες σε απόσταση 5 βαθμών!

Gazzetta team
Super League1: Μάχη για τα play offs με 8 ομάδες σε απόσταση 5 βαθμών!

bet365

Η 14η αγωνιστική της Super League έφερε ανακατατάξεις στη βαθμολογία με οκτώ ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση πέντε βαθμών και τη μάχη για την εξάδα να.. φουντώνει.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και από πίσω τους στη μάχη για την εξάδα των πλέι οφ (και για τα δύο ακόμα εισιτήρια των προκριματικών του Europa League) γίνεται... χαμός έπειτα και από τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Κι αυτό γιατί από τον τέταρτο ΟΦΗ μέχρι και τον ενδέκατο Βόλο η απόσταση μεταξύ οκτώ ομάδων είναι μόλις πέντε βαθμοί! Ο ΟΦΗ έχει 22 βαθμούς στην 4η θέση, ο Παναθηναϊκός ακολουθεί στην 5η θέση με 20 και έπειτα η ΑΕΛ στην 6η θέση με 19 βαθμούς. Με τους «βυσσινί» ισοβαθμεί η Ξάνθη στην 7η θέση με 19 και έπειτα ακολουθούν Άρης και Ατρόμητος με 18 και η Λαμία με τον Βόλο με 17.

Οι μεγάλοι κερδισμένοι αυτής της αγωνιστικής ήταν ο Παναθηναϊκός που μπήκε για πρώτη φορά στην εξάδα, εκμεταλλευόμενος και τις ήττες των ΑΕΛ, Ξάνθης και Άρη, αλλά και ο Ατρόμητος που μείωσε μόλις στον έναν βαθμό την απόστασή του από την εξάδα, μπαίνοντας έτσι δυναμικά στη μάχη με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του.

Φυσικά, τα αουτσάιντερ είναι η Λαμία και ο Βόλος που πρωταρχικό στόχο έχουν την παραμονή, ωστόσο το γεγονός ότι απέχουν μόλις δύο βαθμούς από την εξάδα έπειτα από 14 αγωνιστικές είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Αυτό που αξίζει επίσης να σημειωθεί είναι ότι στις οκτώ αυτές ομάδες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση για τη μάχη της εξάδας υπάρχουν πέντε επαρχιακές ομάδες. Ο ΟΦΗ, η ΑΕΛ, η Ξάνθη, η Λαμία και ο Βόλος.

Οι επόμενες δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος του 2019 αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στο κόλπο της εξάδας για τα play offs και τα εισιτήρια που οδηγούν στο Europa League, αν θεωρήσουμε ότι οι δυο πρωτοπόροι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι ''άπιαστοι":

15η αγωνιστική:

Τετάρτη 18/12

Ξάνθη - Παναιτωλικός (17:00)

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (17:15)

Ολυμπιακός - ΑΕΛ (17:15)

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης (19:30)

Ατρόμητος - Λαμία (19:30)

Πέμπτη 19/12

Άρης - Βόλος (17:15)

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ (19:30)

16η αγωνιστική:

Σάββατο 21/12

Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη (19:30)

Λαμία - ΑΕΚ (20:00)

Κυριακή 22/12

ΑΕΛ - Πανιώνιος (15:00)

Παναιτωλικός - ΟΦΗ (17:00)

Βόλος - Ολυμπιακός (17:15)

Παναθηναϊκός - Άρης (19:30)

Δευτέρα 23/12

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (18:00)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα