Μάντζιος: «Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, είχαμε πάθος και δίψα»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, είχαμε πάθος και δίψα»

bet365

Ικανοποιημένος για την πρώτη νίκη της Λαμίας εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος τόνισε τη δίψα και την ένταση που είχαν στο παιχνίδι τους οι ποδοσφαιριστές του.

Εμφανώς ευχαριστημένος ήταν ο Άκης Μάντζιος από την απόδοση των παικτών του κόντρα στον Βόλο, η οποία σήμανε και την πρώτη φετινή νίκη της Λαμίας στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας τεχνικός εξήρε το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του, χαρακτήρισε ως στόχο της ομάδας τι νίκες με καλό ποδόσφαιρο και θέλει να δει βελτίωση στην τελική προσπάθεια εκεί όπου «πόνεσε» η ομάδα του σε ένα άλλο ματς όπου θα μπορούσε να έχει σκοράρει νωρίτερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν ένα παιχνίδι που από μόνο του έλεγε πολλά για μας. Έπρεπε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Υπήρχε ένταση, πάθος και δίψα για αυτό το ματς. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήταν ένα παιχνίδι υπομονής απέναντι σε μια ομάδα που στο ανοιχτό γήπεδο ξέραμε ότι είναι επικίνδυνη. Θα μπορούσαμε να βάλουμε πιο νωρίς το γκολ για να μην έχουυμε άγχος. Φυσικά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο όπως σήμερα, είχαμε τις προϋποθέσεις και για άλλα γκολ νωρίτερα. Είναι ένα στοιχείο που θέλουμε να το βγάζουμε ως ομάδα. Η αλήθεια είναι με τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε σε βασικούς τομείς, θέλουμε δουλίτσα για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και καλύτεροι στο δημιουργικό κομμάτι, γιατί ξαναχάσαμε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να τις έχουμε εκμεταλλευθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα