Αστέρας - Λαμία 4-1: Σκόραρε αλλά δεν πανηγύρισε ο Μπαράλες
Η περσινή σεζόν σηματοδοτούσε την επιστροφή του Xερόνιμο Μπαράλες στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από τρία χρόνια στα οποία περιπλανήθηκε σε Τουρκία, Αργεντινή και Μαλαισία.
Ήταν η Λαμία η οποία τον έφερε ξανά στα ελληνικά γήπεδα και ο Αργεντίνος σκόρερ σημείωσε εννιά γκολ σε 26 αγώνες την περίοδο 2018/19.
Το περασμένο καλοκαίρι ο Μπαράλες πραγματοποιούσε άλλο ένα «comeback», συμφωνόντας να φορέσει ξανά τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, με την οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό τη διετία 2013-15.
Και μετά από αυτό το «roller-coaster» σητν πορεία του, ο έμπειρος σέντερ φορ σκόραρε στην αναμέτρηση μεταξύ νυν και... πρώην, κάνοντας το 2-1 για τον Αστέρα, όμως δεν πανηγύρισε το γκολ του, δείχνοντας τον σεβασμό του για τον προηγούμενο του σύλλογο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
