Αρωνιάδης: «Σε τροχιά ανάπτυξης το PAOK TV»

Αρωνιάδης: «Σε τροχιά ανάπτυξης το PAOK TV»

Gazzetta team
Αρωνιάδης: «Σε τροχιά ανάπτυξης το PAOK TV»

bet365

Ο υπεύθυνος new media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης αναφέρθηκε στην εξέλιξη που παρουσιάζει η ψηφιακή πλατφόρμα του PAOK TV, τις κινήσεις και τις συμφωνίες, που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ουκρανία - Πορτογαλία και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μπορεί αγωνιστική δράση να μην υπάρχει, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, ωστόσο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκαν το διάστημα προχωρώντας σε συμφωνίες, όπως αυτή με τους ιδιοκτήτες πρακτορείων ΠΡΟ-ΠΟ Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα του PAOK TV, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο υπεύθυνος new media, Παναγιώτης Αρωνιάδης.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Libero 107,4 fm»:

Για το πρώτο διάστημα του PAOK TV:

«Κάθε τι καινούργιο έχει μια δοκιμαστική περίοδο, που για μας έγιναν ουσιαστικά live, αλλά νομίζω ότι πλέον έχουν όλα τακτοποιηθεί. Το μόνο που δε μπορείς να παλέψεις είναι όταν κάποιος δεν έχει καλό ίντερνετ. Προσπαθούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε όλους, και στους μεμονωμένους ή τους επαγγελματίες, που ίσως δε ξέρουν κάποιες λεπτομέρειες για να συνδεθούν».

Για τον έναν μήνα χωρίς αγώνα στη Τούμπα:

«Ήταν λογικό να είναι πιο χαλαρή η περίοδος, αλλά πλέον είμαστε σε εγρήγορση, έχοντας εκμεταλλευτεί όλο αυτό το διάστημα για να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμά μας, κάνοντας συμφωνίες τόσο με μεμονωμένους όσο και στους επαγγελματίες».

Για τις κινήσεις κατά της πειρατείας σε επίπεδο επαγγελματικού πακέτου:

«Το πρώτο διάστημα επικεντρωθήκαμε στο να ενημερώσουμε εκείνους που παρανόμησαν, έχοντας πακέτο μεμονωμένων, παρουσίασαν το κανάλι σε επαγγελματικό χώρο. Μιλάμε για μια διαφορά 130 ευρώ που για ένα καφέ είναι πολύ μικρό ποσό. Ενημερώσαμε όσους αντιληφθήκαμε πως παρανόμησαν, δίνοντας τους το χρόνο να «συμμορφωθούν». Όσο για τη πειρατεία, πάντα είναι ένα βήμα μπροστά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εμείς δεν προσπαθούμε. Δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλά συνολικά. Για παράδειγμα, σειρές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, όπως το Game of thrones, προβαλλόταν στον Αμερική και σε μια ώρα μπορούσε κάποιος να το κατεβάσει…».

Για την επιστροφή του Βιεϊρίνια:

«Ο Βιεϊρίνια δεν έχει λείψει από τα αποδυτήρια. Τώρα, ετοιμάζεται να μπει, όπως και ο Μαουρίσιο. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ η παρουσία και των δυο».

Για την επόμενη παραγωγή του PAOK TV:

«Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Οι κινήσεις μας «προσαρμόζονται» ανάλογα με το πως κυλάει στα σκαριά. Έχουμε στα σκαριά ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τη λειτουργία της ομάδας. Σε περίπου 1,5 μήνα θα είναι έτοιμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα