Καρυπίδης: «Ναυάγησε του Γκούτι, πάμε παρακάτω»

Καρυπίδης: «Ναυάγησε του Γκούτι, πάμε παρακάτω»

Gazzetta team
Καρυπίδης: «Ναυάγησε του Γκούτι, πάμε παρακάτω»

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επισημοποίησε το ναυάγιο των συζητήσεων με τον Γκούτι καθώς επίσης και ότι στον εντός έδρας αγώνα (15/9, 21:30) με τον Παναθηναϊκό, στον πάγκο του Άρη θα είναι ο Τόλης Τερζής.

Ο Άρης δεν κατάφερε να βρει σημείο επαφής με τον Γκούτι καθώς οι απαιτήσεις του Ισπανού προπονητή ήταν κατά τουλάχιστον 300.000 ευρώ μεγαλύτερες σε σχέση με την προσφορά του Άρη. «Ναυάγησε του Γκούτι και πάμε παρακάτω. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με 2-3 προπονητές, αλλά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα πάμε με τον Τερζή», είπε και εξέφρασε τη σιγουριά του για την επιστροφή της ομάδας στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων. «Χρειάζεται υπομονή και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε, θέλω όμως να κάνουμε και το βήμα παραπάνω. Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά βάσει αυτών που βλέπω στις προπονήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα