«Βλέπει» Τζόναθας ο Παναθηναϊκός!(vids)

«Βλέπει» Τζόναθας ο Παναθηναϊκός!(vids)

Νίκος Αθανασίου
«Βλέπει» Τζόναθας ο Παναθηναϊκός!(vids)

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στην αγορά για την απόκτηση σέντερ φορ και ο 30χρονος Βραζιλιάνος που έμεινε ελεύθερος από το Ανόβερο βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην λίστα του «τριφυλλιού».

Ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα έρθει και θα βάλει ισχυρό ανταγωνισμό στον Κίκο Μακέντα για μια θέση στην ενδεκάδα, καθώς δεν υπολογίζει ούτε στον Νίκο Βέργο ούτε και στον Αργύρη Καμπετσή που αποκτήθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν την... δωδεκάτη ώρα να κάνουν το κόλπο με τον δανεισμό του Τόνι Σανάμπρια, όπως αποκάλύψε το gazzetta.gr, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε παρά τις υπαρκτές πιθανότητες για θετική έκβαση στις συζητήσεις.

Πλέον ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην αγορά των ελεύθερων και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται «ζεστά» είναι αυτή του Τζόναθας ντε Τζέσους, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr! Ο 30χρονος Βραζιλιάνος στράικερ έμεινε ελεύθερος από το Ανόβερο στο τέλος Αυγούστου και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της γερμανικής ομάδας, αγωνίστηκε στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με την Γιαν Ρέγκενσμπουργκ και αποχώρησε, καθώς ήθελε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι ο ορισμός του σέντερ φορ περιοχής. Κάτι που ψάχνει άλλωστε ο Παναθηναϊκός. Αρκετά δυνατός, 1.90 και με καλή επαφή με το πλεκτό, όπως έχει αποδείξει στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Ο Τζόναθας έκανε το... μπαμ την σεζόν 2011-2012 πετυχαίνοντας 16 γκολ με την φανέλα της Μπρέσια στην Serie B. Το 2013-2014 πάλι στην ίδια κατηγορία με την Λατίνα βρήκε δίχτυα 15 φορές και πήρε μεταγραφή για την La Liga και την Έλτσε. Την σεζόν 2014-2015 έκανε παπάδες! 14 γκολ και μεταγραφή το καλοκαίρι για την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Αξιόπιστος και εκεί με 7 γκολ και την επόμενη χρονιά θα μετακομίσει στην Ρωσία και την Ρούμπιν Καζάν. 13 γκολ σε δύο χρονιές μέχρι να έρθει η μεταγραφή στο Ανόβερο. Στην Γερμανία, κυρίως λόγω συχνών τραυματισμών, δεν θα μπορέσει να βγάλει ποτέ τον καλό του εαυτό, το 2018 παραχωρήθηκε δανεικός στην Κορίνθιανς και πέρυσι πέτυχε 3 γκολ σε 10 συμμετοχές.

Οι επιδόσεις του στο σκοράρισμα είναι ενδεικτικές της αξίας του και για αυτό στο «πράσινο στρατόπεδο» κοιτάζουν... ζεστά την περίπτωσή του, που φυσικά μόνο εύκολη δεν είναι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα